2777
2789
عنوان

ابروم رفت ینی؟

188 بازدید | 9 پست

من امروز خیلی دل درد داشتم حس کردم میخوام عادت بشم 

ظهر ک اومدم خونه عموم رو ک خونمون بود ندیدم چون چادر انداخته بود رو خودش فکر کردم پتویی چیزیه خلاصه من اون لحظه کور شده بودم.. به مامانم گفتم دلم خیلی درد میکنه فک کنم میخوام پریود شم یهو اشاره کرد به سمتی ک عموم خوابیده بود منم زدم تو سر خودم رفتم اتاق دیگ خوابم برد نفهمیدم کی رف

ینی فهمیده؟ اخه مامانم میگفت تازه دراز کشیده بوده 

خیلیم با این عموم راحتیم 

ولی بازم میگم تا کی به علیه زنان؟ چرا باید ننگ بدونم ک فهمیده مگه زن و دختر خودش پریود نمیشن!؟ 

نه بابا یه چیز کاملا طبیعیه 

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشکالی نداره که عزیزم ، تو هم حواست بهش نبوده به مامانت گفتی ، مهم نیست

🖤بنام خداوند رنگین کمان🌈                                                      ❤مرا خیال تو💕 بی خیال عالم کرد ...❤                                                ....هرجای دنیایی دلم🛫اونجاست ....

حالا این که اتفاقی متوجه شدن مشکلی نداره ولی خودم شخصا نمیپسندم که تغییرات هورمونی بدنم رو هر کسی متوجه بشه....ربطی به زنان علیه زنان نداره...اقایونم خیلی تغییرات هورمونی دارن.مگه جار میزنن؟

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....