2777
2789
عنوان

اسكيزوفرني بدترين بيماريه!!!!!

27352 بازدید | 211 پست

ما دوتا بيمار اسكيزوفرني تو خونه داريم هم خواهر و برادر مارو ديوونه كردن قرصاشونو نميخورن به ادم حمله ميكنن خانما اين يه بيماري ژنتيكيه قبل بچه دارشدن برين ازمايش بدين ما تو فاميل اصلا اين مورد رو نداشتيم مامان بابام هر كدوم همو متهم ميكنن كه ژن اين بيماري مال اونه فقط بدونين قبل بچه دارشدن ازمايشارو بدين كه به بدبختي ما دچار نشين

ختم قران و انواع چله انجام ميدم دوستان اگه خواستيد تو خصوصي درخواست بدين🙏

چشم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرمنم داره متاسفانه

دوسه سالی یبار دچارش میشه درحد چندماه بعدخوب میشه

ولی ارثی نیس 

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)

ازاول که دنیا اومدن مشخص بود این بیماری رو دارن یا وقتی بزرگ میشن خودشو نشون میده؟ با چه علائمی فهمیدین به این بیماری مبتلان؟

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

مادرمنم داره متاسفانه دوسه سالی یبار دچارش میشه درحد چندماه بعدخوب میشه ولی ارثی نیس 

یعنی چی؟ چطوری میشه؟

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔

ماهم توی خانوادمون داریم

فاکتور ارث خیییلی موثره ولی لزوما هرکی توی ژنش باشه مبتلا نمیشه، بلکه درصورت ابتلا ب افسردگی یا شوکهای ناگهانی، این بیماری خودشو بروز میده.

فاجعس فااااجعه

من تجریه شو دارم بستری کنید تا بتونید زندکی کنید

نميان برن بستري شن عزيزم امروز چاي داغو ريخت تو صورتم خواهر ديونم

ختم قران و انواع چله انجام ميدم دوستان اگه خواستيد تو خصوصي درخواست بدين🙏

کاش همه بدونن واسه خود بیمار چقدر آزار دهنده!

این روزا خیلیا میبینم که وانمود میکنن به چیزی  که فکر میکنند می‌خوان! نه چیزی که هستن! نکته مهم همینجاست! یک سرکش واقعی! این جهان به یک سرکش واقعی نیازمنده تا با قوانین طبیعی مخالفت کنه و همچیو تموم کنه😉🔥🔥 البته به نفع خودش!🔥🔥🔥💯💯💯