2777
2789

سلام بله از مهر حساب میشه. ولی تا کارای. استخدامی. انجام. بشه. طول. میکشه. همشو. یکجا. میریزن براتون

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیر تا اذر اینا طول میکشه فرایند استخدام ولی معوقه میدن وقتی کارا انجام شد یعنی حقوق اون سه ماه مهر تا اذر و یکدفعه باهم میدن 

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚

من امسال قبول شدم

نه نمیدن شاید تا آذر 

دی

بهمن 

ولی هر وقت دادن ماه های قبلش از مهر تا اون موقع را یه جا میدن

البته اگه خوابگاهی باشی ۴۵ درصد از حقوق ماهانه ات کم مبکنن اگه غیر خوابگاهی ۲۵ درصد

کانال شعر و ادب 🌱✨️https://t.me/zoraghe_sheer
من بخاطر پول میخام فرهنگیان بخونم 😂

اگه صرفا بخاطره پول هستش نرو 

حرف ۳۰سال تدریس و سر پنجه زدن با دانش آموزاس

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
من امسال قبول شدم نه نمیدن شاید تا آذر  دی بهمن  ولی هر وقت دادن ماه های قبلش از مهر ت ...

منم امسال قبول شدم 

نمیدونی امسال حقوق چقدر شده؟ من خوابگاهی نیستم 

راضی به رضایش🩵