2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میران پسره بابای ریحان ریحانم بچه واقعی باباش نیست آزاد با زن اول میران ازدواج میکنه یاران هم با فیرات آخرشم این پیرزنه کلی از کاراش پشیمون میشه و میبینه ک ب نا حق این بلا رو سر ریحان آورده ریحان و میران هم خوشبخت میشن

عزیزان من نی نی یار نیستم ❤️😊هر کسی که داری این درباره رو میخونیواز طرف من یه صلوات برای تو ❤️

زمان قدیم پسر عزیره رو میکشن این زنم فک میکنه ک بابای ریان کشته اومده انتقام بگیره بعد معلوم میشه میران پسر خود هازار از زن اولشع ریان دختر زن الانشه از شوعر اولش اخرم داستام معلوم میشه عزیزع با بابابزرگ ریحان زن شوهر بودن هازارم پسرشون بوذه ولی عزیزع خبر نداره فک میکنه تو اتیش سوزی بچه ک بوده مرده

درست یادم‌نیست ولی انگار این عزیزه قبلا از نصوح یه بچه داشته،بعد فک میکنهه بچه توآتش سوزی مرده،به نصوح میگه چرا‌مواظب بچمون نبودی مرد، اما نمیدونه که هازار(خزر) همون بچه خودشه. 

یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که به‌وسیله احسان الهى به آن‌ها، غافلگیر مى‌شوند و به سبب پرده‌پوشى خدا بر آن‌ها مغرور مى‌گردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مى‌خورند؛ و خداوند هیچ‌کس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمت‌ها و ترک عقوبت) نیازموده است .

میران پسره بابای ریحان ریحانم بچه واقعی باباش نیست آزاد با زن اول میران ازدواج میکنه یاران هم با فیر ...

خب همون علت دشمنی مادر بزرگ میران که میگفت پدر خونده ریحان پسرمو عرسمو کشته

دلیلشو هیچ‌وقت نفهمیدم

خب همون علت دشمنی مادر بزرگ میران که میگفت پدر خونده ریحان پسرمو عرسمو کشته دلیلشو هیچ‌وقت نفهمیدم

بابای ریحان عاشق عروس عزیزه بوده بعد حامله میشه ازش عزیزه هم با نصوح عاشق هم بودن اون ازدواح میکنه بعد عزیزه به زور کتک و زجر مامان میران رو میگیره برای پسرش

عزیزان من نی نی یار نیستم ❤️😊هر کسی که داری این درباره رو میخونیواز طرف من یه صلوات برای تو ❤️
زمان قدیم پسر عزیره رو میکشن این زنم فک میکنه ک بابای ریان کشته اومده انتقام بگیره بعد معلوم میشه می ...

چقدر پیچیده بود 

الان هازار پدر خونده ریحان پسر عزیزه هست 

میران پسر هازاره 

هازار چطور نمیدونه یه پسر داره !!!!اون زنش کجاست ینی مامان میران مرده؟؟؟

درست یادم‌نیست ولی انگار این عزیزه قبلا از نصوح یه بچه داشته،بعد فک میکنهه بچه توآتش سوزی مرده،به نص ...

خب نصوح چرا از عزیزه قایم کرده بچشون زندست عزیزه بعد نصوح با یه نفر دیگه ازدواج میکنه 

خاک بر سر نویسنده این سریال چقدر پیجیدس 

چقدر پیچیده بود  الان هازار پدر خونده ریحان پسر عزیزه هست  میران پسر هازاره  هازار ...

هازار با ننع میران قدیما یواشکی ازدواج میکنن وقتی نصوح میفهمه نمیزاره زندگی کنن میگ جدا بشین مادر میرانم حامله بوده ولی هازار نمیدونسته جدا میشن عزیزه میاد اینو برا پسرش عقد میکنع ک بعد میران دنیا میاد خیلیم مادر نیران کتکش میزدن ب میران گفته مرده ولی اخرا میفهمن زندس. پیداش میکنه میران مادرشو  

مادر فیرات  هس اسما زمانا قدیم شوعر عزیزه بهش تجاوز میکنع همین فیرات حامله میشه اخرا اونم میفهمه فامیلش اصلان بی هس