2777
2789
عنوان

درد سینه ها قبل پریود طبیعیه؟

644 بازدید | 14 پست

شماهم قبل پریودی سینه هاتون درد میگیره؟ یا من فقط 😩

من دست میزنم درد بدی داره

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کیست داری برو دکتر.متاهلی؟ دکترم بری قرص ویتامین ای ۱۰۰ میده

وییی کیست چیه 

اره متاهلم

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
وییی کیست چیه  اره متاهلم

کیست سینه ،اکثر خانوما میگیرن.

با ماساژ و ...خوب میشه به خاطر تغییر هورمونه. قرص ویتامین ای هم کیست سینه رو از بین میبره... حالا اگه خیلی درد داری برو دکتر سونو مینویسه بهت میگه مشکل چیه

ینی واسه هرکی قبل از پریودی درد بگیره ، کیست سینه داره ؟؟؟ سینه منم درد میگیره قبل پریودی 😟

تغییر هورمونه دیگه. ممکنه کیست باشه.اگه دردش مثل مال من غیرقابل تحمله و از کار روزمره می افتین خب برید دکتر عزیزم.

تغییر هورمونه دیگه. ممکنه کیست باشه.اگه دردش مثل مال من غیرقابل تحمله و از کار روزمره می افتین خب بر ...

بازم مرسی که گفتی

واسه من دردناک میشن ولی از پا نمیفتم . فکر میکردم عادیه

بازم مرسی که گفتی واسه من دردناک میشن ولی از پا نمیفتم . فکر میکردم عادیه

تقریبا میشه گفت عادیه همه خانما تجربه میکنن. دکتر هم قرص ویتامین ای ۱۰۰میده برای این مورد بعد از سونو ..کار خاصی نمیکنه