2777
2789

لطفایه لبتاپ خوب معرفی کنید درخد  بیست تومن برای دانشجوی رشته برق دانشگاه تهران ممنونم 

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
سلام به من راهنمایی کنید میخام لب تاپ بخرم در همین رنج قیمت ولی خیلی خوب باشه

منم خودم نمی‌دونم برای داداشم می‌خوام 

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه به رشته و دانشگاست 😂 من خودم برق خوندم با کامپیوتر متوسط کار راه میفته

خوب گفتم شاید برای رشته اش نیازی به لبتاپ مخصوصی یا قابلیت مخصوصی باشه اگه بلدی لطفا راهتچنمایی من 

خوب گفتم شاید برای رشته اش نیازی به لبتاپ مخصوصی یا قابلیت مخصوصی باشه اگه بلدی لطفا راهتچنمایی من&n ...

نه فقط چندتا برنامه باید نصب کنه که تو هر کامپیوتری میشه 

بخاطره رشته فکر نکن باید کلی پول لپتاپ بدی

حالا ترمهای اول نیاز به کامپیوتر نداره فقط به برنامه ی اکسل نیاز داره که تو خونه هم کارش را میفته

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
نه فقط چندتا برنامه باید نصب کنه که تو هر کامپیوتری میشه  بخاطره رشته فکر نکن باید کلی پو ...

ممنونم عزیزم از راهتماییت

چه نرام فزارهایی میخواد؟ چیزایی از خانواده finite elements  

اگه لازمشه کارت گرافیک و رم بالایی لازم داره. 

اگر لیسانسه کانفیگ خاصی لازم نیست یه سیستم معمولی براش کافیه

اگه تهرانین برین استوک بخرین، خیلیییی مناسبتره مثلا نصف قیمت، من برای بابام و کل دوستام استوک خریدم 😁😁

چه نرام فزارهایی میخواد؟ چیزایی از خانواده finite elements   اگه لازمشه کارت گرافیک و رم بالای ...

از کجا استوک خریدید؟

از کجا استوک خریدید؟

راستش از فامیلمون، اراک استوک، arak stoke بزنی اینستا پیج دارن.

البته چون خیلی آدم مطمئن و منصفیه من به بقیه توصیه اش میکنم خودمم برقم همیشه از اون میخرم لپ تابامو 

راستش از فامیلمون، اراک استوک، arak stoke بزنی اینستا پیج دارن. البته چون خیلی آدم مطمئن و منصفیه م ...

خیلی هم درست راهنمایی میکنه، ممکنه با کمتر از بیست تومن هم یه سیستم خیلی تمیز بهتون بده.