2777
2789
عنوان

گودی و چروک زیر چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1489 بازدید | 38 پست

فیلر بیشترین تاثیرش رو گودیه ولی واسه تیرگی تاثیر کمتری داره. دکتر گفت 3جلسه برم کربوکسی. ی جلسه هم تزریق فیلر.کربوکسی برای تیرگی بهتره ولی یکی از بدی هاش اینه ک بعد تزریق کربوکسی زیر چشمات تا 2روز ورم داره. ی جلسه کربوکسی زدم تیرگی هام کمتر شد انگار زیر چشمام آب اومده بود مرطوب و خوب شده بود.اونجایی ک من میرم شروع قیمت فیلر از3500 هست تا 7ملیون موندگاریش هم تا 2.3سال 

فیلر بیشترین تاثیرش رو گودیه ولی واسه تیرگی تاثیر کمتری داره. دکتر گفت 3جلسه برم کربوکسی. ی جلسه هم ...

مرسی از توضیحاتت عزیزم 

اگه دو سال بمونه که عالیه 

فقط نمیدونم با وجود تزریق فیلر میشه حامله شد؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام شما چیکار کردید گودی رو منم دارم

کاری نکردم راستش 

فقط نظر یه دکتر رو هایتم گفت چون پوست اضافی داره زیر چشمم بلفارو پلک پایین کنم بعد برا گودی هم فیلر بزنم 

فعلا که نه پولش دارم نه شرایطش

کاری نکردم راستش  فقط نظر یه دکتر رو هایتم گفت چون پوست اضافی داره زیر چشمم بلفارو پلک پایین ک ...

گرونه دیگه منم بلفارو پلک بالا میخوام پول ندارم فیلر هم میگند عوارض داره و زود میزه