2777
2789
عنوان

بیش فعالی کودک ۴ نیم ساله

4980 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها پسرم ۴ سال و نیم داره 

بردمش مهد مربی گفت به بچت مشکوکم بع بیش فعالی 

پسرم جاهای شلوغ هیجانی و شلوغ کاری میکنه 

انگشتش گاز میگیره گاهی هم باهاش جیغ میکشه 

وقتایی هم که ارومه لذت میبری باهاش هم صحبت و همبازی شی 

چند جا بردم مورد بیش فعالی شو رد کردن و گفتن اضطراب و هیجان داره از بس دکتر های مختلف برم خسته شدم

الان بیشتر شده رفتارش تو ی جمع همه بهش نگاه میکنن وقتی دست تو دهن گاز میگیره و با ی دستش میزنم  تو گوش خودش ولی بعضی روزها هم پیش میاد کل روز رو اروم بی سرو صدا بازیش و انجام میده و با دوستاشم بازی میکنم 

کلا زمانی که انگشتش گاز میگیره و جیغ میشه هیجانی میشه و همه چیو بهم میریزم کسی با این موارد اشنایی داره 

دیروز نیما سطل بازی مهد رو با پرت کردن شکوند مربیش کلیه والدین رو اورد کنار بچه ها تا همه رفتار بچه هاشونو ببینن

شلوغ بود مربی داشت یکی از پسرا رو کنار مادرش اروم میکرد پسر منم بلند شد بی اجازه مداد رنگی برداشت د نقاشی میکشید و میبرد پیش مربیش که لطفا بزنش تو دیوار بعدش که مربی شروع به اموزش کرد فقط پسر من نمیشست و با وسایل متنوع تو کلاس کلنجار میرفت و بازی میکرد هرکاریش میکردم نمینشست کنارش نشستم گفت بلند شو مامان من کوچیک نیستم کنارم شما بشینی ضمنا تمام سوالات مربی رو پاسخ میداد حتی سوالایی مربی ب دوستاشو و اسرار داشت مربی همش ب خودش توجه کنه بعد از اتاق رفت بیرون رفت تو اتاق بازی مهد و بازی میکرد وقتی اتاق شلوغ شد ی پسر خیلی خوشگل و بامزه هم اومد تو و شروع ب جیغ و رفتارهای که طبیعی نبود کرد مادرش بعدش گفت پسرم دارو مصزف میکنه و زیر نظر پسر منم با جیغ بچه ها هیجانی شد و انگشتش گاز گرفت و وسایل رو پرت میکرد و دوباره جمعشون میکرد مربی گفت پسرت مشکوک ب بیش فعالی مانند پسر این خانوم در صورتی که پسر من بابت هر رفتاری ازش میپرسی برات دلیل میاره که چرا جیغ کشید و چرا پرت کرد نمی دونم چکار کنم میترسم برا ایندش

يه سوال

دوران زير يكسالش چجوري بود؟؟

تیکر لحظه تحویل سال🌸امیدوارم سال جدید فضول ها🐶دخالت کن ها 🦊نامردا 🐸دزدا 🦇خیانت کارها🪱 پرادعا ها 🪰 نسلشون بپوکه بگو ایشالا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می‌تونه چن دیقه رو کاری تمام تمرکزشو بذاره و انجام بده مثلا یه ربع بدون اینکه حواسش پرت جای دیگه شه کارتون مورد علاقشو نگا کنه ؟؟؟ مهمترین نشانه بیش فعالی عدم تمرکز. اگه شک داری ببر یه دکتر حاذق و معروف ببین چی میگه

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
بچست پسر منم برعکس پسز شما تو خونه پدزمو در میاره بیرون موشه

همه کاراش درسته ی هیجانی میگیرتش گاها که من ازون هیجان میترسم تو اون هیجان همه چیو پرت میکنه هوا و تاجایی که مشکل بوجود نیاد ادامه میده ولی اگه کسی دعواش کنه یا بخوره ب کسی فرار میکنم 

تو پارکم به همین علت هیجانی بودنش یه عده از بچه ها میترسم وقتی دستش گاز میگیره و جیغ میکشه و بچه ها میترسم و باهاش بازی نمیکنن 

هر چقدم تلخک زدم فایده نداشت 

ی روانپزشک گفت اضطرابی بچت. و باید درمان شه و داروی فلوکستین داد ولی تا مطمعن نشم دارو رو فعلا نمیدم

می‌تونه چن دیقه رو کاری تمام تمرکزشو بذاره و انجام بده مثلا یه ربع بدون اینکه حواسش پرت جای دیگه شه ...

اره عزیزم میتونه تو خونه خیلی پیش میاد اروم باشه و بازی کنه با وسایلاش و فیلم ببینه 

مهدشو عوض کن.پسر منم خیلی شیطنتو خرابکاری داشت بردمش یک مهد گفت ببرش دکتر باید دارو بخوره مهدشو عوض کردم انگار بچه عوض شده اینقدر این بچه آروم شده از بس اونجا بازی می‌کنه و با فعالیتها اجازه میدن بچه تخلیه بشه 

شاید دوسداره همه نگاه و توجهشون ب اون باشه برا همین اینکارارو میکنه

اره ی روانپزشک همینو گفت کار درمان هم بردمش گفت بیش فعال نیست فوق العاده لوس و حس تنهایی شدید داره که باعث میشه جلب توجه کنه

اره ی روانپزشک همینو گفت کار درمان هم بردمش گفت بیش فعال نیست فوق العاده لوس و حس تنهایی شدید داره ک ...

اوهوم دقیقا همینه چون میخاد همش تو چشم باشه و همه توجه ها سمتش باشه هر کاری میکنه .شما میتونی تو قالب قصه و داستان براش این چیزارو تعریف کنی

يه سوال دوران زير يكسالش چجوري بود؟؟

گلم سوالتو واضح میپرسی 

رشد کلامی و ذهنی و بدنی همش استاندارد بوده 

ولی از بچگی هم پشت دستش گاز میگرفت و میخورد که مراجعه کردم گفتن طبیعی 

اره عزیزم میتونه تو خونه خیلی پیش میاد اروم باشه و بازی کنه با وسایلاش و فیلم ببینه 

بعضی بچه ها انرژی خیلی بالایی دارن اگه دکتر گفته از اضطرابه ببین چی هیجان زدش می‌کنه از اون موارد تا حد امکان دورش کن خیلی با ملایمت باهاش رفتار کن. تو خونه آهنگ بذار پاشو با بچت برقص انقد بپر بپر کنین که انرژیش تخلیه شه من قبلنا با پسرم یه ساعت ورزش انجام میدادیم انقد خسته میشد

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
همه کاراش درسته ی هیجانی میگیرتش گاها که من ازون هیجان میترسم تو اون هیجان همه چیو پرت میکنه هوا و ت ...

من خودم مخالف زدن بچه هستم اما اگه تایپکمو بخونید متوجه میشید پسرم چاقو برداشت فرار کرد گرفتم یه سیلی موچولو زدم بهش از اون موقع به چاقو دست نمیزنه شماهم با پسرت حرف بزنید بگید خیلی دوستش دارید و 

لعنت به پدر مادر مردی که پیشنهاد دوستی میده به خانوما
مهدشو عوض کن.پسر منم خیلی شیطنتو خرابکاری داشت بردمش یک مهد گفت ببرش دکتر باید دارو بخوره مهدشو عوض ...

منم دیروز ب مربیش گفتم محیطی که بچه من توش بزرگ شده همش بزرگساله و بچه کوچیک نیست پسر من با وجود اینکه تو خونه هیچی از اسباب بازی کم نداره ولی تو محیط مهد با دیدن بچه ها ب وجد میاد بازی کنه کلا علاقه ب بازی داره مربی هم گفت هوشش عالیه و براحتی یاد میگیره و دقیق پاسخ میده با حالی که همش درحال دست زدن به وسایلاست و نمیشیته 

بچه من از بچگی تا الان خیلی سوال میپرسه خیلییییی که سردرد و گلو درد میگیرم چون نمیخام سوالاتش بی جواب باشه و به شدت کنجکاوه 

بعضی بچه ها انرژی خیلی بالایی دارن اگه دکتر گفته از اضطرابه ببین چی هیجان زدش می‌کنه از اون موارد تا ...

اره بعضی وقتا کم کاری میکنم ولی خیلی وقتا همه بازی اشپزی نقاشی رقص پارک تا اخر شب که بخاد بخوابه درگیرشم