سلام بچه ها پسرم ۴ سال و نیم داره
بردمش مهد مربی گفت به بچت مشکوکم بع بیش فعالی
پسرم جاهای شلوغ هیجانی و شلوغ کاری میکنه
انگشتش گاز میگیره گاهی هم باهاش جیغ میکشه
وقتایی هم که ارومه لذت میبری باهاش هم صحبت و همبازی شی
چند جا بردم مورد بیش فعالی شو رد کردن و گفتن اضطراب و هیجان داره از بس دکتر های مختلف برم خسته شدم
الان بیشتر شده رفتارش تو ی جمع همه بهش نگاه میکنن وقتی دست تو دهن گاز میگیره و با ی دستش میزنم تو گوش خودش ولی بعضی روزها هم پیش میاد کل روز رو اروم بی سرو صدا بازیش و انجام میده و با دوستاشم بازی میکنم
کلا زمانی که انگشتش گاز میگیره و جیغ میشه هیجانی میشه و همه چیو بهم میریزم کسی با این موارد اشنایی داره
دیروز نیما سطل بازی مهد رو با پرت کردن شکوند مربیش کلیه والدین رو اورد کنار بچه ها تا همه رفتار بچه هاشونو ببینن
شلوغ بود مربی داشت یکی از پسرا رو کنار مادرش اروم میکرد پسر منم بلند شد بی اجازه مداد رنگی برداشت د نقاشی میکشید و میبرد پیش مربیش که لطفا بزنش تو دیوار بعدش که مربی شروع به اموزش کرد فقط پسر من نمیشست و با وسایل متنوع تو کلاس کلنجار میرفت و بازی میکرد هرکاریش میکردم نمینشست کنارش نشستم گفت بلند شو مامان من کوچیک نیستم کنارم شما بشینی ضمنا تمام سوالات مربی رو پاسخ میداد حتی سوالایی مربی ب دوستاشو و اسرار داشت مربی همش ب خودش توجه کنه بعد از اتاق رفت بیرون رفت تو اتاق بازی مهد و بازی میکرد وقتی اتاق شلوغ شد ی پسر خیلی خوشگل و بامزه هم اومد تو و شروع ب جیغ و رفتارهای که طبیعی نبود کرد مادرش بعدش گفت پسرم دارو مصزف میکنه و زیر نظر پسر منم با جیغ بچه ها هیجانی شد و انگشتش گاز گرفت و وسایل رو پرت میکرد و دوباره جمعشون میکرد مربی گفت پسرت مشکوک ب بیش فعالی مانند پسر این خانوم در صورتی که پسر من بابت هر رفتاری ازش میپرسی برات دلیل میاره که چرا جیغ کشید و چرا پرت کرد نمی دونم چکار کنم میترسم برا ایندش