2777
2789
عنوان

مادرشوهر پولکی

542 بازدید | 41 پست

خانوما مادر همسرم خیلی اذیت میکنه تا میریم خونشون ب شوهرم میگه پول بده غذا بخر فلان چیزو بخر روزمادر بده روز تولد بده 

پول بده ندارم در حالی ک خرجش از ما بیشتره درامدشم بیشتره

حقوق میگیره یارانه کل خانواده رو میبره از شوهرش پول میگیره از پسر مجردش پول میگیره  از شوهر منم میگیره

تا بفهمه چیزی خریدم برای خونمون میده بدید ب منم دیگه از دستش عاصی شدم نمیدونم چی بگم

الان مادر من رب پخته برای مام درست کرد تا شنید گیر داد چرا ب من ندادین چرا نیاوردی برای من شوهرمم گفتبرات میارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از مادر عروسش رب میخواد؟خوب ابن بنده خدا شکمش سیره اما چشم ودلش گرسنست از ادم دل گرسنه باید ترسید 

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 

بخدا انگار مادرشوهر منو گفتی

اشغال عوضی خبر مرگش فقط ارومم‌میکنه

اینقد پول کنده از منو شوهرم و هزارتومنم کمکمون نکرده 

هرچی شوهزم داره از مجردیش رو داره ب ی بهونه ای میگیره ازش 

هر دفعه زنگ میزنه بخدا دلم میریزه که باز این پول میخاد 

باورتون میشه گف لبتابتو بیار خواهرت لازم داره چندروزه بعدش گفتن نمیدیم دیگه

چندتا وسیله دیگه داشتیم گرفتن ازمون

خدا ازش نگذره ، انشاالله هزار برابرش سر دختر اشغالش بیاد