2777
2789
عنوان

هلنم،میشه ازتون خواهش کنم بیاید؟ماجرای طلاقم

| مشاهده متن کامل بحث + 3700 بازدید | 34 پست

هلن جان انشالله که بهترین ها برات اتفاق بیافته 

مگه قرار نشد  این ماه بری خونت 

مستقل باشی‌

پس چی شد دختر 😔😔

وقتی اون روز تاپیک اول معجزه زندگیت رو دیدم کلی خوشحال شدم 

نگران نباش خدا بزرگه

انشالله که  به خیر میگذره 

برات آرامشت ۱۱۰ یا علی میگم 

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

هلن جان انشالله که بهترین ها برات اتفاق بیافته  مگه قرار نشد  این ماه بری خونت  ...

اصلا همه چیز بهم ریخت ی باره نمیدونم خودمم چی شد ب خدا انقد از دیشب دارم تحقیر میشم اینجا ک حس میکنم جونم ب لبم رسیده

لنا؟مامانی؟مامانی من خیلی دلم میخواست تو کنارم باشی خیلی دلم میخواست که شبا با صدای نفسات بخوابم عصرا که بابا مهدی نیست من سرم گرم بازی کردن با تو باشه...مامانی ببخش که ندارمت😭مامانی ببخش ک نشد تو دخترم باشی😔مامانی بیا منو ببر پیش خودت😔از طرف من به خدا و مامان مونا خیلی حالش بده خیلی اینجا تنهاست... مامانی؟کاش از دستت نمیدادم... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا همه چیز بهم ریخت ی باره نمیدونم خودمم چی شد ب خدا انقد از دیشب دارم تحقیر میشم اینجا ک حس میکنم ...

😔😔😔

سعی کن زیاد با خانواده  تون یکی به دو نکنی 

وقتی اوضاع آروم شد دوباره بلا هایی که سرت آوردن رو یاد آوری کن 

بگو بابا جان اینا همونای هستن که میخواستن آبرومون رو ببرن 

فقط عجله  نکت بزار اوضاع آروم بشه 

من حس میکنم  این یه نقشه برنامه ریزی شده باشه همسرت میخواد اول همه اموالشو پس بگیره بعدا برا زندگیش تصمیم  بگیره 

حالا  چی شده یک دفعه بره طلاقشو پس بگیره 

اون همه ابراز احساسات  رو جواب نداد (متن هایی که براش میفرستادی دل سنگ رو آب می‌کرد اون  که دیگه همسرت بود)

اما یدفعه بخواد برین دوباره زیر یه سقف 

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

😔😔😔 سعی کن زیاد با خانواده  تون یکی به دو نکنی  وقتی اوضاع آروم شد دوباره بلا هایی که ...

ن ن ن نمیخواد آشتی کنیم فقط چون نحوه دادخواست طلاقش ب نفعش نبود پس گرفته.... خانوادم کلا حرف تو کتشون نمیره میگن الا و بلا باید بری چندین بار التماس کنی فقط طلاق نگیری...باورت نمیشه چه بلاهایی از دیشب سرم آوردن... ب خدا باور نمیکنم من همون هلن هفته پیش باشم... ب خودم ک نگاه میکنم اندازه چندین سال پیر شدم خیلی داغونم خیلی له شدم... دست از سرم بر نمیدارن... میگم زندگی منه انقد دخالت نکنید میگن غلط کردی تو زندگی همه رو مختل کردی خب برید زندگیتون رو بکنید من بیچاره ی گوشه نشستم حتی با برادر بزرگم حرف نمیزنم مبادا با خانمش بحث کنه مبادا روان برادر زاده هام بهم بریزه من ک کاری به کسی ندارم ی گوشه نشستم دارم زندگیم رو میکنم 

لنا؟مامانی؟مامانی من خیلی دلم میخواست تو کنارم باشی خیلی دلم میخواست که شبا با صدای نفسات بخوابم عصرا که بابا مهدی نیست من سرم گرم بازی کردن با تو باشه...مامانی ببخش که ندارمت😭مامانی ببخش ک نشد تو دخترم باشی😔مامانی بیا منو ببر پیش خودت😔از طرف من به خدا و مامان مونا خیلی حالش بده خیلی اینجا تنهاست... مامانی؟کاش از دستت نمیدادم... 
ن ن ن نمیخواد آشتی کنیم فقط چون نحوه دادخواست طلاقش ب نفعش نبود پس گرفته.... خانوادم کلا حرف تو کتشو ...

ای وای من 

خیلی سخته خانواده پشت ادم‌نباشن 

شما که خودت مشاوره میدونی 

خیلی از زن ها بخاطر همین موضوع (حامی نبودن خانواده)

دارن روزی صد بار میمیرن  یعنی عملا مرده متحرک ولی بازم چاره ای ندارن 

امیدوارم خدا نگاهی  به دلت بندازه 

پدرت دست از لج بازی برداره 

ای وای من  خیلی سخته خانواده پشت ادم‌نباشن  شما که خودت مشاوره میدونی  خیلی از زن ...

دعام کن این دفعه دست ب کشتنمم بزنن دیگ نمیخوام برم سمت شوهرم

دعام کن این دفعه دست ب کشتنمم بزنن دیگ نمیخوام برم سمت شوهرم

به روی چشم💚

عاقا بگید جریان چیه ماهم بدونیم حب  و اینکه ایشالله بهترین ها برات رقم بخوره چندسالتونه و این ...

من ۲۵ سالمه...یک سال و نیمه باشوهرم قهرم ...ازدواج فامیلی نزدیک داریم... و اینکه شوهرم خرداد امسال رفت تقاضای طلاق داد وقتی تو جلسات مشاوره بهش گفتم مهریه ام رو میخوام رفت و دیگ ادامه نداد روند طلاق رو خانوادم حالا میگن باید بری التماسش کنی تا طلاق نده منم واقعا نمیخوامش دیگ وقتیم میگم نمیخوام فحاشی میکنن و کتک میزنن ک حتما با کس دیگ ارتباط داری... خواهر از کی شکایت کنم؟کجا برم بعدش؟اینا دیگ زنده ام نمیذارن همین حالام بهونه ندادم دستشون ک تا الان زنده ام و الا زنده زنده آتیشم میزنن

چقدر سخت خدا کمکت کنه نمیتونی مهریه بگیری؟

میتونم اگر خانوادم میذاشتن میتونم بگیرم... ولی نمیذارن😭

من ۲۵ سالمه...یک سال و نیمه باشوهرم قهرم ...ازدواج فامیلی نزدیک داریم... و اینکه شوهرم خرداد امسال ر ...

خو برا چی برگردی تو این یک سال و نیم شوهرت اومد بگه برگرد؟ 

چرا جداشدین؟

زنگ بزن ۱۲۳ ۱۴۸۰ درخواست کمک کن 

خو برا چی برگردی تو این یک سال و نیم شوهرت اومد بگه برگرد؟  چرا جداشدین؟ زنگ بزن ۱۲۳ ۱۴۸۰ درخ ...

خانجام فقط ب این فکر میکنن کسی نگه من طلاق گرفتم نمیدونن چ بار روانی روی منه... هنوز طلاق نگرفتیم ی موضوعی پیش اومد منو همسرم بحثمون شد کتکم زد من اومدم منزل پدرم بعدش/اون ب خاطر مهریه شروع کرد با خواهراش پیج فیک میزدن از من اتو بگیرن شکایت کردم فهمید ک متوجه شدم رفت دادخواست طلاق داد... خدا لعنتش کنه ۷ سال زندگی کردم روز خوش ندیدم همیشه ی چشمم اشک بود ی چشمم خون... همیشه خدا قهر بود باید منتش رو میکشیدی

میتونم اگر خانوادم میذاشتن میتونم بگیرم... ولی نمیذارن😭

به حرفشون گوش نده خب خودت برو اقدام کن 

ناگهان متعجب شدم زنی که سال پیش بودم کجاست؟یا آنکه دوسال پیش بودم و در فکر آن زن من اکنون چگونه آدمی هستم ؟
به حرفشون گوش نده خب خودت برو اقدام کن 

من اجازه بیرون رفتن ندارم سرکارمم دفتر پدرم دقیقا واحد بغلیمون هستن... با خودش میرم و میام... همه رفت و آمدم تحت کنترله