2777
2789

تو این سه هفته خیلی دچار ضرر شدم و پیج قبلیم پرید پیج  جدید زدم لطف کنید با فالو کردن حمایتم کنید.ممنونم

اینستاliia.shoping

روبیکاliashoping 

همه کارهام دست ساز و با کیفیتن خرید اولم ۵٪تخفیف برای نی نی سایتیای عزیز

کاربر خاموش بودم چندین سال😊

چه خوشحالیا

اینستامون باز میشد دیگه چه غمی

ما برگشتیم به دوران ایمیل زدن

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا اینستام کار نمیکنه 

روبیکا هم اصلا قبول ندارم 

شرمنده نمیتونم کمکی کنم😞

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨