2777
2789
عنوان

کادو چی بگیرم؟؟؟

290 بازدید | 37 پست

سلام خانوما

من زایمان طبیعی داشتم و با متخصصم آشنا بودم. 

از اونجایی که یه مدت تو مطبش کار می‌کردم، وقتی بهش گفتم میخوام خودتون بیاین برا زایمانم گفت حتما میام باعث خوشحالیه

چند باری برا هزینه گفتم گفت حرفشم نزن

زایمان نصفه شب بود و حسابی معطل شد،تو زایشگاه، ولی موند و همه کارامو خودش کرد. 

بعد از زایمان رفتم مطبش گفتم یا شماره کارت بدین یا یه کادو میگیرم میارم، گفت هیچکدوم فقط پسرت رو بیار ببینم و بخیه هات خوب شن واسه من بهترین کادوئه. 

زن داداشم زایمانش نزدیکه رفته پیشش گفته دو و نیم از بقیه میگیرم ولی چون با خواهرشوهرت آشناام یه تخفیف خوب میدم، بازم معلوم نیست بیام اگه ضروری باشه میام سر زایمانت و این نشون میده که واقعا در حق من لطف کرده که اون موقع اومده با وجود اینکه بچه کوچیکم داره. 

حالا شما بگین من چه کادویی براش بگیرم که جبران بشه لطفش؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این تابلوهایی که طلاکوب توش داره

به نظرتون خوشش میاد؟ 

یه سری یکی از مریضا واسش یه گلدون گرون قیمت آورد بعد که مریض رفت به منشی گفت ببرش من خوشم نیومده ازش. 

یه عکس بچه اگر میزنه تو مطبش با یه گلدون خوشگل که بزاره تو اتاقش و شکلات

با سلیقه اش زیاد آشنا نیستم 

تو مطبش کلا یه تابلو و ان یکاد داره، گلارو هم نگه نمیداره زیاد.