2777
2789

شهریه چقدر هست ؟به جز لباس فرم لباس ورزشی هم میدن بهشون؟روزانه بهتون اطلاع میدن که چه فعالیتایی انجام دادن و تکالیفشون چی هست؟چجوری اطلاع میدن؟من پسرمو پیش دبستانی سمت شرق تهران نوشتم ۱۸ تومن شهریه به جز اردوها و جشن و عکاسیاشون شعبه دخترونه همین دبستان روزانه فعالیت ها و تکالیف رو تو سایت میذارن لباس ورزشی دارن به جز لباس فرم ،ولی فعلا برا پسر من از این برنامه ها نبوده احساس می کنم دارن در حقمون کوتاهی میکنن ،پسر دوستمم پیش دبستان غیر دولتی لباس ورزش دارن و مربی روزانه از طریق دفتر رابط فعالیت هارو به خانواده اطلاع میده شهریه اونا هم همین حدوده برای شما چطوره؟

من کاپوچینو قدیمی ام کاربری با تاریخ عضویت 1391/07/25 رمز عبور فراموش کردم با کاربری جدید برگشتم به آغوش نی نی سایت😁

پسر من خودشم زیاد گزارش نمی‌ده چیا باهاشون کار کردن حس بدی دارم 

من کاپوچینو قدیمی ام کاربری با تاریخ عضویت 1391/07/25 رمز عبور فراموش کردم با کاربری جدید برگشتم به آغوش نی نی سایت😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما غرب تهرانیم همین حدوده از ۱۲ تا ۲۰ بسته به مدرسه ش داره

من پسرم رو دولتی گذاشتم حدود 4_۵تومن

بچه بزرگم مدرسه ش غیرانتفاعی یه حدود ۲۰ تومن

نشد دو تاشون رو غیرانتفاعی بذارم

لباس جداست و مدرسه نمیده

🖤 
پولداریا مداد و وسایلم خودت خریدی؟

نه بابا پولدار چیه ؟اقسط بندی میکنن آره وسایل خودم گرفتم ولی حرصم میگیره فکر می کنم ما به سختی پول درمیاریم اینا کوتاهی میکنن اگه چیزی یادشون بدن ارزششو داره فعلا که چیزی ندیدم 

ما غرب تهرانیم همین حدوده از ۱۲ تا ۲۰ بسته به مدرسه ش داره من پسرم رو دولتی گذاشتم حدود 4_۵تومن بچ ...

اینا گفتن ۱۸ تومن لباس با خودمون

دولتی مینوشتی۳-۴تومنه چکارمگ میخان بکنن

فکر کردم خیلی بهتره 

من ۵ تومن دادم.

معلمشون خیلی خیلی باشعور.

مثلا دیروز یاد داده ، جورابتون خودتون بشورین.

حتی جوراب باباهاتون بشورین.

دخترمم هم مال خودش و هم جوراب باباش شست.

تکالیف که میگه تو خونه انجام بدن، متوجه میشم که تو کلاس چه کارایی کردن

من ۵ تومن دادم. معلمشون خیلی خیلی باشعور. مثلا دیروز یاد داده ، جورابتون خودتون بشورین. حتی جوراب ...

چقدر عالی پسر من متاسفانه فعلا هیچی یاد نگرفته

چقدر عالی پسر من متاسفانه فعلا هیچی یاد نگرفته

معلمشون دیروز گفت، قبل درس یاد گرفتن، دوست دارم مهارتهای اجتماعی و مسیولیت پذیری رو یاد بگیره.

مهارت نه گفتن، ....

دیدم والله راست میگه، اینا تو زندگی از ریاضی و هندسه مهمتر والله.

شما هم پیگیر بشین، ۱۸ تومن کم پولی نیست، دور از شما، بابای آدم درمیاد تا ۱۸ تومن جمع بشه .

دیدین کارایی نداره ، همین اول کاری ببرین، مدرسه معمولی حدود ۵ تومن

معلمشون دیروز گفت، قبل درس یاد گرفتن، دوست دارم مهارتهای اجتماعی و مسیولیت پذیری رو یاد بگیره. مهار ...

آره والا همین شنبه میرم جدی با مدیر صحبت می کنم