2777
2789
عنوان

مدیر یا معلم بچه رو میزنه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 62 پست
به خدا ببینی چجور گریه میکنه  میگم گریه کنه عصبانی بشن بزنن کلا از درس زده بشه من چه کنم  ...

عزیزم اگه سابقه این رفتارها رو نداره بنظرم از طریق مشاور پیگیر باش ببین کسی اذیتش نکرده باشه 

همکلاسیاش یا سال بالاییا یا تو مسیر مدرسه و سرویس 

میتونی از معلمش بخوای از بچه ها بپرسه کسی کاریش داشته تا حالا یا نه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا کجامیزنن؟ چندبار مناطق دورافتاده اینکار زشتو کردن چنان رسوا شدن و کل کشور فیلمشونو دست به دیت کرد که دیگه جرات نمیکنن 

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 
میپرسم میگه نه  نمیدونم  یه بار گفت خجالت میکشم برم  ولی بعد دیگه چیزی نگفت هرچی پ ...

توی خونه مشکلی هست؟نگران شما نیست؟

روانشناس هستم.کمک خواستی درخواست دوستی بده ❤️
نه بابا دخترتون بزرگه ...مدیر و معلم واسه چی بزنن....اگر خیلی گریه کنه باهاتون تماس میگیرن خیالتون ر ...

مدرسه نمیرفتن که به خاطر کرونا 

فقط بعد عید دوماه رفتن 

سر هم شاید 3ماه رفته باشن مدرسه 

ولی میرفت اینجور نمیکرد که  

مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم
حق با زن داییت بوده چرا میخندی 

نمیدونم داییم ک تعریف میکرد چ جنجالی شده بوده تو مدرسه خنده میومد 

بیچاره ها همه ی عمرشون نون نخوردن هزینه کردن تو اوج نا امیدی خدا اینو داده 

میترسن کوچک ترین اسیبی ببینه

دبستان کابوس من بودولی راهنمایی رو زندگی کردم 

الهی خیر ببینن معلمای راهنماییم 

برای اینکه ازدواجم اصولی و همراه با عاقبت به خیری باشه یه صلوات می خونید؟                                                          اگر کتابی که تو زندگی به دردتون خورده بهم بگید  تو تاپیک هایی که درباره موفقیت و راه و رسم درست زندگی هست تگم کنید. عاشق چیزای طنز..... پایه ثابت دور دور ... اگر مشکلی داشتی می تونی روم حساب کنی
خودمون میبریم  دوستاشم همون پارسالیا هستن  فقط اولین روز گفت معلمم عصبیه همش داد میزنه ن ...

دل دردش علت روحی داره این بچه تحت استرسه من روانشناسم

روانشناس هستم.کمک خواستی درخواست دوستی بده ❤️
من پسرم دبیرستانیه....چند روز پیش یکی از معلم هاشون جلو بقیه به یکی از بچه ها سیلی محم زده بود...گفت ...

وای خدا 😔😔

مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم
مدرسه نمیرفتن که به خاطر کرونا  فقط بعد عید دوماه رفتن  سر هم شاید 3ماه رفته باشن مدرسه& ...

بله منظورم همون دو سه ماه بود...اگر اون موقع خوب بوده ...الان حتما علتی داره....دختر منم کلاس سوم هست به شدت حساس و زودرنج و ترسو ...اگر معلمش اهل داد و دعوا باشه می‌دونم دیگه اون مدرسه پا شو نمیزاره....دختر شما هم ترسیده از معلمش...اگر شرایط شو دارین مدرسه شو عوض کنید 

دخترتون تونسته دوست پیدا کنه تو کلاسش؟ مشکلی با بچه های کناریش نداره؟ 

دوستایه پارساله همشونو میشناسه

نه بابا نمی زنند.دختر شما حتما یا خجالتیه یا خیلی وابسته مثلاً توقع داشته معلمش هم مثل شما تمام توج ...

اتفاقا یه بار گفت خجالت میکشم 

ولی بعد همچین چیزی نگفته 

فقط میگه دلم درد میکنه 

خونه بودنی درد نمیکنه ولی تا مانتو شلوار میپوشه شروع میکنه