2777
2789
عنوان

مدیر یا معلم بچه رو میزنه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 62 پست

نه بابا دخترتون بزرگه ...مدیر و معلم واسه چی بزنن....اگر خیلی گریه کنه باهاتون تماس میگیرن خیالتون راحت....من خودم دو تا دانش آموز گریه وووووو داشتم خیلی گریه میکردن نظم کلاس و بهم می‌ریختند میگفتم برین تو حیاط یه آبی به سرو صورت بزنین یا باهاشون حرف میزدم اگر جواب نمی‌داد زنگ می‌زدیم بیان دنبالش البته پایه اول هستن....دخترتون سال های قبل هم اینطوری بوده؟؟؟ 

اولا نمی زنن بعدم بزنن چیزی نمیشه مگه خودمون گاهی،نمی زنیم بعدم یه بچه کلاس پسرم بود کلی،گریه،میکرد،من ساعت ۱۰ رفتم مدرسه کار،داشتم معلم با آرامش وصبر،داشت با بچه حرف میزد واله خوب حوصله داشت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو دوباره مدرسه ی سر بزن 

بچه کوچیک دارم یکمم دوره 

خیلی شرایطم سخت شده با این کاراش میترسم کلا مدرسه نره😔

مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم

پسر دایی من بعد سی سال بدنیا اومده کلن ی بچه س

کلاس اوله  تو مدرسه الکل زدن به چشماش

زن داییم میز جلو معلمارو به فلاکسو همه چی خورد کرده

یقه رئیس مدرسه رو گرفته گفته اتیشت میزنم خودتو مدرسه تو میلیون میلیون دادم ک تو اینجا بزاری الکل کنن تو چشماش🤣🤣🤣🤣

من پسرم دبیرستانیه....چند روز پیش یکی از معلم هاشون جلو بقیه به یکی از بچه ها سیلی محم زده بود...گفت پسره حاضر جوابی میکرده....طفلک غرورش جلوی دوستاش شکسته...گفت کیفشو برداشته رفته خونه...الانم دو روزه مدرسه نمیاد

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود.....
اولا نمی زنن بعدم بزنن چیزی نمیشه مگه خودمون گاهی،نمی زنیم بعدم یه بچه کلاس پسرم بود کلی،گریه،میکرد، ...

نمیدونم این حسه مسخره چیه اومده سراغم 

با معلمش حرف زدم گفت اصلا ازش درس نمیپرسم که یه وقت استرس نگیره 

حتی مشقشم نگا نکرده 

میگه کاری ندارم که یه وقت اگه ترسی داشته باشه ترسش بره 

ولی من نمیدونم چمه 😔

مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم
پسر دایی من بعد سی سال بدنیا اومده کلن ی بچه س کلاس اوله  تو مدرسه الکل زدن به چشماش زن داییم ...

چه بی منطق...معلم و مدیر که نمی تونن پا به پای بچه ایشون راه برن که چون بعد چند سال به دنیا اومده....والا بچه های همه براشون مهمه چه زود به دنیا اومده باشه چه دیر

اولا نمی زنن بعدم بزنن چیزی نمیشه مگه خودمون گاهی،نمی زنیم بعدم یه بچه کلاس پسرم بود کلی،گریه،میکرد، ...

بیحود میکنن گاهی بزنن چی میش این چه حرفیه تواین گرونی بچه بزرگ میکنیم که بزنه رفته اموزش ببینه بچمون نه که اسیری

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
سرویس مدرسه مرد یا خانم.. شاید کسی تو راه مدرسه اذیتش میکنه یا تو مدرسه.عجیبه ی کلاس سومی گریه کنه ن ...

خودمون میبریم 

دوستاشم همون پارسالیا هستن 

فقط اولین روز گفت معلمم عصبیه همش داد میزنه نمیخوام معلمم بشه 

گفتم به کسایی که وسط حرفش حرف بزنن داد میزنه 

چند روز رفت ولی بعد معلم صدام کرد که میاد گریه میکنه دوستاش گفتن از اول تا اخر فقط گریه 

تا حدی که چشاش قرمز میشه باد میکنه اومدنی خونه 

میپرسیدم میگفت نمیخوام برم دیگه 

تا 3روز پیش که گفت شکمم درد میکنه بردم دکتر گفت چیزیش نیست که 

دیگه نرفت مدرسه 

امروز بردیم با گریه رفت سر کلاس