2777
2789
عنوان

بچه ها میشه بیاید

237 بازدید | 13 پست

یه خواسته تو دلم برام دعا کنید به خواستم برسم   دلم خیلی گرفته دعا کنید آینده خوبی داشته باشم کنار کسی ک دوسش دارم ممنون میشم  منم دعاتون میکنم (:😘🥲

میشه برا حاجتم صلوات بفرستی  🖤🤙کاربری قبلی دختر رویایی ۸۱ هستم 🙂 پیـر شُدیم ، اما بُزرگ نَہ . . ! : )💔 
آن شاالله که خدا خودش کمکت می‌کنه  برات آیت الکرسی میخونم

مرسی عزیزم ان شاءالله   به خواستت برسی منم برات دعا میخونم 

میشه برا حاجتم صلوات بفرستی  🖤🤙کاربری قبلی دختر رویایی ۸۱ هستم 🙂 پیـر شُدیم ، اما بُزرگ نَہ . . ! : )💔 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله انشالله انشالله هر چی ب صلاح و مصلحتته

مرسی مهربون 🥲الهی امین ان شاءالله  حاجت روا شی

خدا کنه بهش برسی

مرسی گلم ان شاءالله    الهی حاجت روا بشی

اره ی مشورت میخواستم بکنم با ی نفر 🙂

باشه گلم قبول کردم 

دعا میکنم برات حتما...البته دعاهای ما اگه گیرا بود به درد خودمون میخورد 

دعا برا هم بکنیم میگیره منم دعا میکنم ارزوهات بشن داشته هات گلی ان شاءالله  دعات میگیره برام مرسی