2777
2789
دوره جاهلیتم داشتم  ولی وقتی وارد رابطه واقعی شدم فهمیدم اون اصلا اسمش رابطه نیست

یعمی بعد اینکه وارد رابطه حضوری شدی نشده یاد قبلی بیفتی یا اینکه اولین هات با اون مجازی بوده حست عمیق تر نیود بهش ؟

یعمی بعد اینکه وارد رابطه حضوری شدی نشده یاد قبلی بیفتی یا اینکه اولین هات با اون مجازی بوده حست عمی ...

نه کلا فراموشش کردم و فهمیدم حسام اصلا واقعی نبوده و تو رابطه دوم  فهمیدم اصلا عشق و آرامش رابطه ینی چی (با اینکه تو رابطه مجازیم فکر میکردم بدون اون میمیرم ولی الان انگاری برام یه خواب بوده همین قدر غیر واقعی )

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کلا فراموشش کردم و فهمیدم حسام اصلا واقعی نبوده و تو رابطه دوم  فهمیدم اصلا عشق و آرامش رابط ...

منطقی اولش انتخاب کردی دومی رو مثلا اگه یکی بهتر از این میومد پیشنهاد میداد بازم اینو امتخاب میکردی 

منطقی اولش انتخاب کردی دومی رو مثلا اگه یکی بهتر از این میومد پیشنهاد میداد بازم اینو امتخاب میکردی& ...

دومی خیلی اتفاقی اشنا شدیم و کم کم علاقه شکل گرفت 

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟
موقع دعوا هم نشده یادش بیفتی ؟ بگی قبلی بهتر بود

نه اصلا 

انگاری هیچوقت وجود نداشته

اولی همون اول عاشقش شدی یا اونم کم کم

راستش یادم نمیاد ولی۳ ۴ سال دوسش داشتم 

حتی وقتی کات میکردیم خودم پیش قدم میشدم 

یه بار حدود یه سال منتظرش بودم که درس بخونه 

ولی خب آخرین بار خودم کات کردم

راستش یادم نمیاد ولی۳ ۴ سال دوسش داشتم  حتی وقتی کات میکردیم خودم پیش قدم میشدم  یه بار ...

سوال اخرمم میسه جواب بدی همون که تو دبیرستان چند درصد بچه ها عاشق نسدن حتی رو مساور و معام فقط درس میخوندن

سوال اخرمم میسه جواب بدی همون که تو دبیرستان چند درصد بچه ها عاشق نسدن حتی رو مساور و معام فقط درس م ...

متوجه سوالت نمیشم.

متوجه سوالت نمیشم.

چند سالته الان و اینکه قبول داری عشق اولت خاص تر بودش یعنی قوی تر بود اون مطلبیم که نوشتم گفتم تو دبیرستان که بودی چند درصد بچه ها فقط درس میخوندن دنبال عشق و این چیزا نبودن حتی رو معلم هم کراش نمیزدم فقز درس میخوندن

چند سالته الان و اینکه قبول داری عشق اولت خاص تر بودش یعنی قوی تر بود اون مطلبیم که نوشتم گفتم تو دب ...

اخرای ۲۲ هستم 

والا من نمونه دولتی بودم اکثرا درس خون بودن ولی صمیمی نبودم باهاشون از مسائل عشقیشون خبر ندارم