2777
2789
چند سالته الان و اینکه قبول داری عشق اولت خاص تر بودش یعنی قوی تر بود اون مطلبیم که نوشتم گفتم تو دب ...

و این که نه من تو رابطه دومم معنی واقعی عشقو فهمیدم 

یکی تو رابطه اولش میفهمه یکی شاید ۱۰ ام هرکی گفته عشق اول فراموش نمیشه دروغ گفته بهترش بیاد خیلی چیزا حتی یادت نمیمونه

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟
 اخرای ۲۲ هستم  والا من نمونه دولتی بودم اکثرا درس خون بودن ولی صمیمی نبودم باهاشون از ...

خودت نداشتی و اگه بخوای از روی شخصیت بگی میسه گف کسی بوده اینطوری بوده که عاشق نشده باشه راستی دوازدهم معلماتون مرد بودن ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اتفاقا نمونم کدوم شهری من تهرانم نکنه مدرسه ما بودی

من شیرازم

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟
خودت نداشتی و اگه بخوای از روی شخصیت بگی میسه گف کسی بوده اینطوری بوده که عاشق نشده باشه راستی دوازد ...

سه تا معلم مرد داشتیم 

هیچکدوم جذاب نبودن که کسی خوشش بیاد 

یکی بود برا یکیشون لوندی میکرد که معملمون محل نمیداد 

خیلیم درس خون بود اما رشته تاپی نیاورد

سه تا معلم مرد داشتیم  هیچکدوم جذاب نبودن که کسی خوشش بیاد  یکی بود برا یکیشون لوندی میک ...

کسی بود از بین بچه ها کلا تو فاز عشق و اینا نباسه اونایی که قبول شدن راستی خودت جی قبول سدی 

چجوری پس ۱۴ سالگی رل داشتی تو هم درس خون بودی که اذیت نکرد ؟ دوست صمیمیات تو دبیرستان نداشتن عشقی چی ...

کی گفتم ۱۴ سالکی ؟

کسی بود از بین بچه ها کلا تو فاز عشق و اینا نباسه اونایی که قبول شدن راستی خودت جی قبول سدی 

والا ما کلا صمیمی نبودیم یا من یادم نمیاد 

زیاد خودتو درگیر این چیزا نکن اگه هدفی داری با برنامه ریزی کن 

والا ما کلا صمیمی نبودیم یا من یادم نمیاد  زیاد خودتو درگیر این چیزا نکن اگه هدفی داری با برنا ...

میدونم نمیکنم ففط میخواسام بدونم جاههی دیگه هم مث ما هستن یا ن منم صمیمی نیستم ولی خب از اخلاق و شخصبت و کارلشون ادن میفهمه علشق کسی هس یا ن مثلا مل یکی داریم کلا فقط درس میخونه ادم انرژی مثبتیم هس شما هم از این مدل داشتین ؟