2777
2789

احساس میکنم زن دوم شدم😔

واقعا حسود نیستم و اوایل هم اصلا حساس نبودم

که خودش منو حساس کرد

حتی درمورد خرج و خرید(باوجود اینکه پدرشوهرم وضعیت مالی نسبتا خوبی داره)اما همسرم تمام وسایل خونه و لباس و لوازم آرایش مادرشوهرمو میگیره خب پسرشه ایرادی نداره اما اونطوری که خودشو مسول میدونه برای خرید اینا برای مادر برای من نمیدونه! 

حتی شده پول نداشته اومده از من قرض گرفته که برلی مامانش گل بخره !پول لوازم آرایش که خریده رو بدهه!

سر لوازم آرایش با وجود اینکه شوهرم اصلا آدم خسیسی نیست 

بهش گفت حالا مامان چرا ۱۰ تا رژ لب! برگشت گفت دوست دارم همین امشب هم بزن به کارتش🤔😕😐🤕

همه اینا اصلا به یه طرف و مهم نیس این حس طلب کاریش آدمو اذیت میکنه 

اصلا نمیزاره پولامونو جمع کنیم دائم درحال اورد دادنه

میگن اگه میخوای بدون مشکل رانندگی کنی باید فکر کنی همه راننده های اطرافت دیونه اند اما  من میگم اگه میخوای راحت زندگی کنی فکر کن همه آدما دیونه اند ⬅️دیگه ن از کارهاشون ناراحت میشی ن از حرفاشون 🙃💜💙💚💛❤️❤️🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا چرا اینجوریه    

نمیدونم

شاید از شانس منه

میگن اگه میخوای بدون مشکل رانندگی کنی باید فکر کنی همه راننده های اطرافت دیونه اند اما  من میگم اگه میخوای راحت زندگی کنی فکر کن همه آدما دیونه اند ⬅️دیگه ن از کارهاشون ناراحت میشی ن از حرفاشون 🙃💜💙💚💛❤️❤️🖤
مادرشوهر من خداییش یه خوبی داره اینه کلا ۴ تا بچه هاشو ساپورت میکنه و میگه پدر مادر نسبت به بچه هاشو ...

مادرشوهر من برعکس فکر میکنه

خوب عزیزم شما هم بیخیال پول جمع کردن بشو ، چون همسرت پول نگه دار نیست . شما هم هرچی احتیاج داری و دلت میخواد بخر که حداقل حسرتش نمونه برات 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
یا خدا بشین با شوهرت صحبت کن این اصلا عادی نیست

فایده نداره

میگه مادرمه ,منو بابام نداریم

چی بگم والا حالا چقد خوشم اومد ازش سرپیری ۱۰تارژ😂فک کنم حرفی بزنی ناراحت بشه 

فکر میکنی حالا استفاده میکنه؟مهمونی ب مهمونی فقط میخواد بخرهه 

خوب عزیزم شما هم بیخیال پول جمع کردن بشو ، چون همسرت پول نگه دار نیست . شما هم هرچی احتیاج داری و دل ...

واقعا 

این مدت که من خرج نکردم یکی دیگه بود که کارتو خالی کنه

اما خب من فکر آینده ام من از مجردیم تو فکر این بودم که بعد ازدواجم طوری مدیریت کنم که پیشرفت کنیم و به یه رفاهی برسیم اما نمیشه بااین وضع😔

فایده نداره میگه مادرمه ,منو بابام نداریم

اگر پدرش نداشت و نمیتونست تامین کنه میگفتیم آره وظیفشه اونم برای خرجای ضروری نه لوازم آرایش اما الان اصلا درست نیس

بگو تو در قبال من و زندگیمون مسئولی وقتی ازدواج کردی باید اول بفکر منو آیندمون باشی

چه مادرایی پیدا میشن

خودتو دوس داشته باش💜
فکر میکنی حالا استفاده میکنه؟مهمونی ب مهمونی فقط میخواد بخرهه 

نپرسیدی ازشوهرت که چرا اینجوری رفتار میکنه؟ یا بگی دعوامیشه

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔