2777
2789

به نظرتون وقتی یک آقا خانومی رو دوست داره چطوری باهاش رفتار میکنه و براش چه کار هایی انجام میده؟؟؟

واقعا این سوال ذهنمو به شدت درگیر کرده 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خانومم اومدم ببینم چندتا آقا تو سایته 🤭

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
اینو از یکیشون شنیدم که براش کادو و خرج زیاد میکنه

آره منم با شوهرم دوست بودم خیلی برام وقت میذاشت و خرج میکرد اگه من یه چیز ارزون میخاستم بخرم دعوام میکرد و میگفت لایق تو نیست 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
آره منم با شوهرم دوست بودم خیلی برام وقت میذاشت و خرج میکرد اگه من یه چیز ارزون میخاستم بخرم دعوام م ...

اره دقیقا

عشق منم با اینکه کار نداشت میگفت تا قبل تو برای دختری یه قرون هم خرج نکردم ولی برای من چندتا کادو خرید

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖