2777
2789
عنوان

بنظرتون همزاد واقعیه؟😐🚶🦕

237 بازدید | 29 پست

اع لحاظ علمی چی؟

یا همش خرافاته؟  

کی دربارشون می‌دونه ؟🙄🚶

🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界 :)                                                               

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اعتقاد ندارم همزاد بنظرم یعنی طرف عینه عینه خودت باشه مثل الینا و کاترین توی ومپایر دایریز

اینکه صرفا طرف یه نمه چهرش شبیهت باشه و اخلاقش مشابه باشه نمیشه همزاد

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

هست  ب خواهرم گفتن همزاد داری ولی کاریت نداره

به منم گفتن دارم که نمیزاره بچم تورحم رشد کنه خفه ش می‌کنه ازبین میبرتش...

دوبار سقط داشتم شرایطمون هم خوب بودآزمایش اینا

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

بحثم سر حرف شما نیست ولی واقعا از این موضوع اعصابم خورد میشه وقتی اسم همزاد میاد دوستی دارم به بهونه اینکه همزاد داره. وباید هر روز یه دعا رو انجام میداد خونه من که اومد یه اب معدنی کوچیک اورده بود باخودش یه جیزی خوند ریخت زیر مبل و رو فرش و در ورودی خونه ینی ازون روز منو شوهرم مدام بحث الکی میکنیم دعوا و درگیری داریم تا قبل این کارش ما اصلا دعوایی نداشتیمو نداریم 

حالا اد امشب ک من تنهام باید چشمم بخوره ب این تاپیکا🚶🏻‍♀️

تقصیر من نیست   

تقصیر بیکاریه ک همچین تاپیکایی میزنم 🙂💔😂 

ایح 

🚶

بحثم سر حرف شما نیست ولی واقعا از این موضوع اعصابم خورد میشه وقتی اسم همزاد میاد دوستی دار ...

😐😐😐😐😐😐 یا پشم