2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اجازه استاتر کسی میش تو تاپیکی ک الان زدم بیاد سوالمو جواب بده اگ تجربا شو داشته خیلی نگرانم

ای تو رمه سپرده به چوپان گرگ طبع/این گرگی شبان شما نیز بگذرد...✌👊🤝(اسم چهارتا از کاربریای سابقم یادمه،وایسین تا بگم😁اها اولیش گوجه سبز بود،دومیش ته دیگ ماکارونی،سومیش سالاد شیرازی،چهارمیش هی هی خروس موآنا بود ولی پنجمیش یادم نی🤔🙄😑۵ تا کاربریم از سال ۹۵ تا الان ترکیده🤦‍♀️🤕😐نی نی یار جون دیگ اینبار بزار موندگار شم از من بگذرو بگذار بمانم😂باور کن دیگ شماره و ایمیلی نمونده ک بزنم🥴😒🙄
خدایا آخه چرا باید سرنوشت منم مثل مامانم بشه

براي اينكه امثال من و شما تو انتخابمون دقت نكرديم فكر كرديم فقط بابامون بود كه يه سري اخلاق هايي داشت كه نميپسنديديم 

الانم مجبوري به حرف هاش اهميت ندي مردها حرف بيخود زياد ميزنن 

خداوندا مرا به حال خود رها مكن

گلمممممممم بهش بگو نه اینکه در نیاوران خونه داشتی من پا قدممم بد بود 

نه اینکه ماشین شاسی بلند داشتی 

اخه چه چیزی داشتی بواسطه من از دستتت رفته 

گلممممم همسر شما ناشکر و ناسپاس نسبت به پروردگارش هست 

مثلا چی که تو عامل بد بختی من بودی 

بهش بگو کور که نبودی 

حالا هم دیر نشده من فردا می رم تقاضای طلاق میدهم  قباله ام را پرداخت کن 

که زودتر از شر عامل بد بختیتتتت نجات پیدا کنی 

یا همین کار را کردی کردی 

نمی کنی حرف اضافه ممنوععععع 

و ن کسی بهم چیزی گفت و ن اشاره ای کرد 

یهویی اخرش وقتی تصمیم گرفتن گفتن شماهم میاین 

گفتم نه 

یکی ایت که برنامه هام بود

بعدی ایت که از اینکه تصمیم گرفته گیشه و بعد من مطلع بشم متنفر هستم این بی احترامی و بی ارزشی به خوده