برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم
نه دختر من الان ۴ ماهشه از دو ماهگی به بعد شبا میخوابه تا صب
وای کاش برای منم اینجور بشه
پسرمن ده ماهشه نمیخوابه هر یه ربع بیدار میشه شیر میخوره با این که گشنه نیست🥱😶😧
اسم پسرت چیه
ممکنه گشنش باشه،بچه اگه گشنش باشه و نفخ داشته باشه واینکه جاش گرم باشه خوب نمیخوابه،بعضی بچه ها گرما ...
دل درد داره
دخترم از دوماهگی شبا میخوابید ولی چندبار پامیشد شیر میخورد ولی همون کنار خودم میخوابوندم تا بیدارمیشد شیر میذاشتم دهنش، پسرم تا جهارماه نخوابید شبا و داشتم از بی خوابی به جنون میرسیدم که بعد چهارماهگی بهترشد خیلی