2777
2789
عنوان

خانوما کسی رو دیدید پیسی داشته باشه ازدواج کنه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8644 بازدید | 81 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دستام پره خال بود رفتم لیزرشون کردم جاشون الان سفید شده .. اون موقع ها مامانم میگفت این که چیزی ن ...

والا چی بگم مشکل اصلی من اعتماد ب نفس بوده از اولش😞 الانم خودمو بدجور باختم💔

برو دکتر اما یکی از شرایطی هست که حق طلاق رو به برای طرف مقابل ایجاد می کنه. کسی که پیسی داره طرف از نظر قانونی راحت میشه طلاقش بده. ولی اندازه دو سکه چه اهمیتی داره واقعا احتمالا با دارو بشه کنترل و درمانش کرد

پیسی اگر همون لکه سفید ک میگن بعدش کل بدنو میگیره.. من یکی فامیلامون مرده دستاش از این لکه ها دارن . ...

ای بابا من از این میترسم ازدواج کنم ، ارث ب بچم هم برسه دیگ واویلااا🤯🤯 اصلا خاک بر سرم با این شانسم😞

متاسفانه درمان نداره  فقط میشه کنترلش کرد

چرا کرم های مختلف میدن معمولا از بین می‌ره ، اگر خیلی دوست تغییر رنگ داده باشه داروهای دیگه میدن پوست یکدست سفید بشه 

همه بدنش داره یا یه بخش کوچیک؟ با گذشت زمان رشد داشته یا کم شده 

بابای من متاسفانه خیلی سال پیش دچارش شده بود که دکترا راهی براش پیدا نکرده بودن و کل بدنشو گرفت  کلی رفت گرگان درمان .تغذیشو کلا عوض کرد و با دارو کمی از رنگ صورتش برگشت ولی با ول کردنش دوباره همونطور شد و الان داره با کرم و دارو کلا پوستشو سفید میکنه . ولی داشتیم تو خانواده کسیو که اندازه سکه بود زود متوجه شدن و درمانش کردن 

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!
برو دکتر اما یکی از شرایطی هست که حق طلاق رو به برای طرف مقابل ایجاد می کنه. کسی که پیسی داره طرف از ...

واقعااا!؟؟؟ یعنی هر کی پیسی داشت میگن جمع کن برو خونه بابات؟؟ عجب... 

من ترسم از این هست ک زیاد بشه ..گ چون معمولا همه اوایل از کم شروع شده 

ای بابا من از این میترسم ازدواج کنم ، ارث ب بچم هم برسه دیگ واویلااا🤯🤯 اصلا خاک بر سرم با این شانس ...

چ میشه مگه  والا من همیشه  میگفتم خوشبحال فلانی چقد پوستش سفید  و قشنگ بر عکس خواهراش ک بم‌گفتن جریانش اینه .. والا من ک شوهرم اصلا توجه نمیکنه بش میگم میخام برم نشونه ها صورتنو‌بردارم  میگه کدوم مگه تو نشونه داری اخرشم میگه نمیدونم هر طور خودت راحتی