2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزيزم باز اون موقع كه تازه بودن و قرمز ميرفتي دكتر يه روشي هست كه يه گازي تزريق ميكنن به ترك ها ك ...

اون موقع فکر نمیکردم این همه مهم باشه برام همسرمم همیشه میگه من اصلا اونارو نمیبینم و برام خیلی ارزشمنده ولی میدونم واسه خاطر اینه که ناراحت نشم اما خودم خیلی ناراحتم شکمم که بعد بارداری موند باهام 

زیاد مهمه بعدی رو بیار زود 

بعد بلافاصله برک درمانش کن

منم مثه تو اولش مهم نبود برام بعدا مهم شد و همسرم راضی به بچه دوم نشد که برم بعدش درمانش کنم حالا سه سال تو حسرت بغل کردن یه بچه کوچلوام فقط دلم بچه میخواد و دیگه ترک هام اصلن مهم نیست 

زیاد مهمه بعدی رو بیار زود  بعد بلافاصله برک درمانش کن منم مثه تو اولش مهم نبود برام بعدا مهم ...

عزیزمممم انشالله که برسی به خواسته ات 

منم خیلی دلم نی نی میخواد ولی فعلا به خاطر کارم نمیتونم یعنی بعد زایمان دومم امیدی هست به بهبودشون؟

خودتم برات ارزشمند باشه اون ترك ها يادآور مامان شدنته عزيزم

مدام تو ذهنم با خودم این جور حرفارو مرور میکنم ولی نمیدونم چرا روی اعتماد به نفسم تاثیر گذاشته قبلا نیم تنه میپوشدم تو خونه ولی الان خودم خجالت میکشم درسته جلوی همسرم بروز نمیدم ولی با خودم میگم الان همسرم میگه با چه اعتماد به نفسی نیم تنه هم پوشیده

مدام تو ذهنم با خودم این جور حرفارو مرور میکنم ولی نمیدونم چرا روی اعتماد به نفسم تاثیر گذاشته قبلا ...

گلم بالاخره وقتي كامل قابل درمان نيس مجبوري كنار بياي 

و با خودت حل كني اين موضوع رو