2777
2789

شوهر من یه جوریه ک همه دوسش دارن

همیشه تو جمعا پایس و به همه خوش میگذره

همه فکر میکنن من خیلی خوشبختم و بهم حسودیشون میشه

دوستم داره،عاشقمه اینو میدونم

اما همه بداخلاقیاش بی حوصلگیاش برای منه

خدا میدونه فقط ک چقدر با همه چیش ،نداریش،بداخلاقیاش ،روزای بدش،بیکاریش ساختم

اما کلا حرف زدن عادیش حالت غر غر و عصبانیه

چیکار کنم‌من آخه🥲

تا میخوام حرف بزنمم میگ حوصله ندارم

بگم بریم پارک میگ حوصله ندارم

حالا ۱۰ ساعتم باشه نخوابیده باشه یه جمع بهش بگن بریم بیزون میره🥲

شوهر من برعکسه

تو خونه خوش اخلاق و باحاله ولی بیرون همه فکر میکنن بداخلاق و تلخ و سرده

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

شوهر من دقیقا برعکس تو جمع خانوادگی و دوستان خیلی خشک و جدی ولی داخل خونه شیطون و شوخ 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر من‌تو خونه خوبه ها ولی تو‌جمع دیگه خیلی خوبه ،مادرشوهر همیشه میگه از خدا چی میخوای پسر به این‌خوبی بهت دادم  میگم‌والا همیشه انقدر خوب نیست ،عصبانیت داره خستگی داره ولی جلوی کسی رو نمیکنه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
دقیقا اخلاق مزخرف بابای من عزیزم خیلی بده اینطوری  باهاش صحبت کن ببین مشکل چیه

ببین مدلش اینطوریه ک با بقیه رودروایسی داره برا همین روش نمیشه غر بزنه و بداخلاقی کنه

اما خب من بدبخت کیسه بوکسشم دیگ سر من خالی میکنه

هروقتم میگم میگ تو نمیفهمی من خستم

در صورتی ک ما مغازه داریم منم پا ب پای اون کار میکنم کارای خونه هم هس اما انقدر غر نمیزنم

شوهر من برعکسه تو خونه خوش اخلاق و باحاله ولی بیرون همه فکر میکنن بداخلاق و تلخ و سرده

همسر منم همینطوره 

من و جاریم تقریبا با هم ازدواج کردیم همسایه ها و دوستای مادرشوهرم که میدیدنمون میگفتن شما خانوم بد اخلاقه هستی؟؟؟🤦‍♀️حتی خواهرش هم میگه چه جوری بد اخلاقیاش رو تحمل میکنی تا مجرد بوده مارو شکنجه میکرده .هی من میگم خوبه باور نمیکنن

چرا این آقایون نمیتونن نرمال باشن؟؟؟😅

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
همسر منم همینطوره  من و جاریم تقریبا با هم ازدواج کردیم همسایه ها و دوستای مادرشوهرم که میدیدن ...

باز شوهر شما خوبه عذابش برا بقیس

من چی بگم شوهرم فقط من و عذاب میدع

ینی در واقع فقط پیش من خود واقعیشه