2777
2789
عنوان

دوران عقد

230 بازدید | 16 پست

سلام به نطرتون این که میگن دوران عقد طولانی نکنید چه اسیبی میتونه به زوج ها داشته باشه؟خیلی برام مهمه ممنون میشم جواب بدین.چون دلیل این حرف متوجه نمیشم

حرمتها از بین میره دیگه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم سخت ترین چیزش دلتنگیه

من یک سال و نیم عقد بودم باهم هیچ مشکلی نداشتیم جز این اخرا که هی گفتن عروسی بگیرید و ما داشتیم خونه میخریدیم

خدا وسط غمات یه گل میکاره مطمئن باش♥

البته زرتم نباید سروتهشو هم آورد. اما خب وقتی از حدش طولانی تر شه یه جور کلافگی میتونه بیاره؛مث برزخه نه خونه خودتی نه دختربابات! ویلون سیلونی انگار به لحاظ روحی؛ و اگه رابطه کاملم داشته باشی احتمال اینکه آقا حالاحالاها عروسی نگیره زیاده.

اصن آدم از شوق میفته انگار نمی دونم یه جوریه

دخالت خانواده ها بنظر من 

سوالم اینه مگه بعد از عروسی رفت وامد ها وجود ندارن؟

وخونواده ایی که بخواد دخالت کنه بعده عروسی هم همین رفتارو داره یا به نظرتون اشتباه میکنم؟

البته زرتم نباید سروتهشو هم آورد. اما خب وقتی از حدش طولانی تر شه یه جور کلافگی میتونه بیاره؛مث برزخ ...

این که دوران عقد بیش تر شه،چون دیدار ها کم تر میشه زن وشوهر براهم تازگی دارن بهتر نیست؟شاید این طوری اختلافات هم کم تر شه؟یا من طرز فکرم اشتباهه

این که دوران عقد بیش تر شه،چون دیدار ها کم تر میشه زن وشوهر براهم تازگی دارن بهتر نیست؟شاید این طوری ...

عزیزم اگه این تفکر درست باشه که کلا بعد ازدواج باید از هم حالشون به هم بخوره که؛ حفظ فاصله؛ تنوع رابطه توی همه زمینه ها ؛اخلاق مداری ؛بلوغ اینا باعث میشه هیچوقت اون تکراری شدنه پیش نیاد.

اختلاف هم بله درسته هرچقدر دوتا آدم بیشتر کنارهم باشن سایش و اختلاف هم طبیعتا بیشتر پیش میاد.اما اگه دوطرف توانایی حل مساله داشته باشن اینم حله؛چون بهرحال وقتی بری زیر یه سقف تازه میبینی طرفت چنددرصد از اونچه توی دوران عقد میدیدی بدتره!درواقع اون بدتر نشده فقط تایم بیشتری باهاشی و بار زندگی هم روتون افتاده کامل.

عزیزم اگه این تفکر درست باشه که کلا بعد ازدواج باید از هم حالشون به هم بخوره که؛ حفظ فاصله؛ تنوع راب ...

خیلی خیلی ممنون بابت جواب کامل ووقتی که گذاشتین

حرمت بین خونواده ها منظورتونه؟

هم خونواده.............هم عروس داماد

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

عزیزمی ان شالله خوشبخت و عاقبت بخیر شی . منم دعا کن مهربون💚

همچنین عزیزم. البته مطمعننا همسرتون از این که خانم فهمیده ایی مثل شما در حال حاضر کنارشه خوشبخته