2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم ازادم هم ترم اول هم اومدم خوابگاه از دوشنبه 

خداروشکررررریکی مثل من پیدا شد😭😭❤️عزیزم من ذخیره بودم و الان قبول شدم و میخوام مدارکو بدم دانشگاه میخواسم بدونم برم خوابگاه یا ن ....اخه راه دوره نمیتونم برمو بیام

من قراره برم خوابگاه ازاد  منطقه یک و‌دو تهرانم باید خوابگاه بگیرم هزینش خیلی میشه ینی☹️

شهریه شما ترمی چنده؟ازاد تهران شهریش گرونتره؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

من کلاسام هنوز شروع نشده و قراره بزودی برم خوابگاه

منم شروع نشده ...ینی ذخیره بودم و تازه قبول شدم ...الانم باید برم دانشگاه مدارکو حضوری بدم...میخوام بدونم میشه از الان برم خوابگاه؟ اخه راهم دوره نمیتونم برم و برگردم

خداروشکررررریکی مثل من پیدا شد😭😭❤️عزیزم من ذخیره بودم و الان قبول شدم و میخوام مدارکو بدم دانشگاه ...

عزیزم برا ما هم ذخیره هامون. نیومدن قراره بیان بعداینکه هرموقع حضوری گفتن بیای بیا اتاقتو اکی کن اگه پر نشده باشه یا تخت پایین فک نکنم گیرت بیاد. کدوم شهری میخوای بری