2777
2789

خب چرا یه دکتر نمیری که بفهمی داری یا ن با یه سونو گرافی فک کنم‌مشخص میشه و پایین اومدنه هییر طبیعیه رحم از سرجاش میشه افتادگی که معمولا تکرر ادرار یا اینکه نتونی جلویه دستشویی کردنتو ارادی بگیری یکی از علائمشه البته دقیق نمیدونم ...با جراحی درست میشه زنداداش من داره تکرر ادرار داره ...از جراحیش میترسه نمیره جراحی کنه بخاطر زایمان طبیعی این اتفاق براش افتاده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبوستت و کنترل کن هرطور شده

انجیرخشک بخور برگه زردالو بخور

آب فراوااااان روزانه

تو قوری چای دوتا دونه گل محمدی بنداز

من دچارش بودم چندسال خیلی سخته

ینی چشماش چه رنگی بود💔

من فکر کنم افتادگی شدید مثانه دارم 

جوری شده که همش نگرانم دستشویبم که می‌ریزه مانتو و لباسم رو کثیف نکنه دو سه تا لباس زیر می‌پوشم که پس نده تند تند هم دستشویی میرم ولی باز هم با یه عطسه یه سرفه خنده یا یه ذره پریدن می‌ریزه حتی اگه مثانه ام اصلا پر نباشه خیلی درگیر شدم 

هی هم داره بدتر میشه همش حس می کنم یه مدت دیگه باید خودم رو پوشک کنم 

خب چرا یه دکتر نمیری که بفهمی داری یا ن با یه سونو گرافی فک کنم‌مشخص میشه و پایین اومدنه هییر طبیعیه ...

من از جراحیش نمی‌ترسم جالبه زایمان طبیعی نداشتم سزارین کردم ولی بچه ام یک ماه تو کانال زایمان بود بچه ام نوزاد بود از دو تا پله به شدت با کمر افتادم پایین همون موقع ببخشید کل ادرارم کامل خالی شد بعد از اون این مشکل رو پیدا کردم 

نرفتم دنبالش هم برای درمان شاغلم نمیتونم برای نقاهتش مرخصی بگیرم اگه نقاهتش دو سه روز باشه مشکلی ندارم ولی شنیدم دو هفته است اصلا نمیتونم بیشتر از یکی دو روز مرخصی بگیرم 

زنداداش شما فقط تکرر ادرار داره؟ علائم دیگه ای نداره؟

خب دکتر رفته سونو داده بود معاینه شده بود بهش گفتن افتادگی داره ..نمیدونم دقیقا چه علائمی داره فقط همین تکرر ادرارشو میدونم که میگفت