2777
2789
عنوان

هزینه ی Adsl چقدره! ؟؟؟

166 بازدید | 15 پست

سلام دوستان! از طریق مخابرات باید اقدام کنم؟؟ هزینه ش چقدر میشه؟؟ پروسه ش چقد طول میکشه؟؟؟ درضمن من مستاجرم، خونه ی دیگه رفتنی میتونم اشتراکمو به شماره جدید انتقال بدم!؟ 

میتونید از مخابرات بگیرید و میتونید از شرکتهای سرویس دهنده مثل شاتل پارس آنلاین و ... بگیرید.

اولش گرفتن مودمه که بعضی شرکتها اگه ازشون بگیرید تخفیف روی سرویس بهتون میدن.

بعد از اینکه میرید جای دیگه اطلاع میدید تلفن ارتباط رو عوض میکنن.

بسته به نوع سرویسی که میگیرید مبالغ متفاوته مثلا من ماهی 60 تومن میدم.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.

با سرعت ۸ مگ که سرعت متوسط هست ، ماهی ۱۸ گیگ میده   قیمتش ۲۸ تومان هست . سرعت ۱۶ مگ قیمتش بالاتره. 

اگر مستاجر هستی مثلا ۳ ماهه بخر ، قیمتش فرقی نمیکنه که یک ساله بخری یا ماهیانه . هر موقع تموم شد دوباره تمدید میکنی . 

میتونی پولش رو روی قبض تلفن بدی . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوکی مرسی، هزینه ی مودم چقدره؟؟؟ 

بستگی داره چه مدلی بخواهید.

توی وبسایت سرویس دهنده ها معمولا مودم ها رو معرفی کرده و قیمت گذاشته.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
با سرعت ۸ مگ که سرعت متوسط هست ، ماهی ۱۸ گیگ میده   قیمتش ۲۸ تومان هست . سرعت ۱۶ مگ قیمتش بالات ...

ممنونم، برا سرویس میان خونه؟؟؟ یا خودمون میتونیم راستوریس کنیم!؟ 

ممنونم، برا سرویس میان خونه؟؟؟ یا خودمون میتونیم راستوریس کنیم!؟ 

اگر خودتون بلد نباشید میان خونه و هزینه اومدن خونه هم بین ۵۰ تا ۶۰ میگیرن. من بلد نبودم ، ولی تو گوگل سرچ کردم ، مرحله به مرحله پیش رفتم و خودم انجامش دادم. 

هزینه مودم از ۳۵۰ هست تا بالاتر . 

برای خونگی همون ۳۵۰ هم بگیری کافیه. 

از مخابرات  اقدام کردی یا آنلاین!؟؟

چون خط تلفن نداشتم رفتم مخابرات برا ثبتنام idslهم مخابرات دوروز هم طول کشید تا همه چی اوکی شد 

البته کارمندش میگفت مرخصی بوده برا این طول کشید

لایک نکنید❤