2777
2789

من خودم ۸ صبح تا ۴ بعد از ظهر سرکارم

میام خونه یذره تمیزکاری و شام و ناهار فردا و سریال

۳ روز در هفته باشگاه میرم

۳ روز کلاس زبان

آخر هفته هم یا استراحت تو خونه یا خرید یا پیکنیک خارج شهر

۲۴ سالمه متاهلم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط میدوئم کلی کلاس و کارآموزی و ..  

در جهان فرمان کوروش اولین منشور بود*سر به تعظیمش سراسر بابل و اشور بود*سینه ی اسپارت را تا قلب یونان چاک کرد*پشت بخت النصر را ساییده و بر خاک کرد*ما از اسلاف همان خونیم از آن ریشه *پاسدار نام پاک پارس تا همیشه   

در بی برنامه ترین حالت ممکنم اوج فعالیت وبرنامه داشتنم۱۹تا۲۵ سالگی بود الان زود جا میزنم خسته وناامید میشم فعلا هم که بعدازیه شکست کاری افسرده شدم وهمش میخوابم و ازخونه بیرون نمیزنم 

هرروز میگم فردا میرم‌باشگاه ،فردا میرم کارمو استارت میزنم فردا زبانم رومجدد شروع میکنم ولی باز میگیرم میخوابم و میسپرم به فردای دیگه😭😭😭😭

۲۴ سالمه و مجرد 

صبح ها خونم و بیشتر فیلم میبینم 

و گاهی وقتام میرم پیاده روی

روزهای زوج عصر میرم کلاس زبان خودم مدرس زبانم

روزهای فردم میرم سالن چون کاری پاکسازی پوست انجام میدم 

دوس داشتم صبحا برم سرکار ولی نشد دیگه 

روزای تعطیلم با مامانم میرم ی چرخی میزنم تو شهر 

همین

وَمَکَروا وَمَکَرَ اللَّهُ وَاللَّهُ خَیرُ الماکِرینَ
شغلت چیه 

کارشناس آزمایشگاه بخش iVF تو کلینیک ناباروری

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
۲۴ سالمه و مجرد  صبح ها خونم و بیشتر فیلم میبینم  و گاهی وقتام میرم پیاده روی روزهای زو ...

عزیزم ۲ جا شاغلی که خیلیم عالی😍

در بی برنامه ترین حالت ممکنم اوج فعالیت وبرنامه داشتنم۱۹تا۲۵ سالگی بود الان زود جا میزنم خسته وناامی ...

چقدر زندگیت مثل منه

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم باید بیشتر بگم دوست دارم.😔😔😔😔

بستگی داره چه روزیه ، برنامه زوج و فرد و تعداد روزایی که کارای خاصی انجام میدم فرق داره.

ورزش، قران، زبان، پیاده روی، اسپند دود دادن، جارو و تمیزکاری، بیرون رفتن، تماس با خانوادم و... روز خاص داره .

مراقبه، کتاب خوندن، نقاشی، دعا و ذکر، پاکسازی، تمرینای خودشناسی هرروز!

خواهر صاحبکارم فوت شده، منتظرم برگرده باهم بریم سر کار جدید. که هرروزه صبرتا عصر

من همین یه دونه ام!

به به عالی. چقدر خوب ومفید 

منم ازشنبه تا چهارشنبه ۸ونیم تا ۱۲ونیم کلاس خیاطی. بغدش تا برسم خونه بعدظهرش یکم تمرین خیاطی ویک ساعت ورزش پیاده روی سریع بعدش هم شب ها یک فصل از کتاب میخونم. پنج شنبه هاهم دنبال کار که متاسفانه کار نمیتونم پیذا کنم. 

خدایا شکرت بابت همه چیز💚