2777
2789

با عرض پوزش من اصلاً قبول ندارم این داستان حس ششمی رو.آخه یکی از این سر ایران چطوری متوجه یه چیزایی از یکی دیگه اون سر ایران باشه میشه؟

اگه یه حس ششمی بیاد 2-3تا چیز درست از من بگه دیگه اعتقاد پیدا میکنم.

حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...

من ممنونم ازتون که به این خرافات مضحک باور ندارین 

حس ششم صرفا یک دروغه که واقعیتی نداره 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ندارمم خرافات جهله مگر این ک راجب یک سری وقایع و اتفاقات یک سری افراد بهشون الهام میشه حسشون بهشون میگه الان فلان اتفاق میفته این داستان مییشه و اینا ب این اعتقاد دارم 

اما یکی از ی ور گوشی ب اونور گوشی بگه چه کسی چه زمانی ادواج میکنه چند بچه داره و شوهرش کیه و کی میخواد شوهرش شه نچ نچ اینارو نه

منم این مدل که تو نینی سایت پیشگویی میکنن، اصلا باور ندارم😐 غیر ممکنه به جز پیشگویی با کمک اجنه

ولی در مورد خودم و اتفاقای اطرافم حس ششم دارم 🙂

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
مگه از سر ایران به اون ور با امواج بهم حس علاقه و عشق و تماس تلفنی و فلان نداریم همه انسانها موج و ا ...

خب شما الان یه چیزی از من بگو.هرجای کشور که هستیم

حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...