khoramsoltanam مدیر استارتر عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 171 عنوان پیام نوری ها بیان لطفا 194 بازدید | 19 پست چرا کتابهای پیام نور اینطوریه رفرنس های اصلی نیست همش هست مولفان هست تنها انتخاب شاغلا پیام نوره اینم که اینطوریه 1401/07/19 | 16:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رونیا۹۲ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 25320 همش گروه مولفان رشتت چیه؟؟۸ نمره رو بگیر برای امتحان نمونه سوال بخون یا جزوه تو کانال پیام نوری ها هست «حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیدهگرفتهشدهی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخشهایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن.»
گلوریا_ملوریا عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 1838 مگه حالا فرقش چیه؟ینی کارت راه نمیوفته؟ به زودی قراره مهاجرت کنیم😍
khoramsoltanam مدیر استارتر عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 171 رشتت چیه؟؟ ۸ نمره رو بگیر برای امتحان نمونه سوال بخون یا جزوه تو کانال پیام نوری ها هست روان شناسی
khoramsoltanam مدیر استارتر عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 171 مگه حالا فرقش چیه؟ینی کارت راه نمیوفته؟ نه آخه کمالگرام:(
khoramsoltanam مدیر استارتر عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 171 یعنی چی رفرنس اصلی نیست ؟ ببین مثلا برای درس رشد من انتظار دارم لورابرک باشه ولی یه کتاب چاپ انتشارات خودپیامنور نویسنده نامعلوم خوب اینطوری خوب نیست
گلوریا_ملوریا عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 1838 روان شناسی میشه بگی شغلت چیه؟؟لطفاا!منم ترم اول روانشناسیم اتفاقا بشدت هم کمالگرام و از الان دنبال سنگین ترین و سخت ترین کتابهام تا بتونم ب جایی برسم🥲۲۱ سالمه به زودی قراره مهاجرت کنیم😍
نیکی_711 عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 36795 ببین مثلا برای درس رشد من انتظار دارم لورابرک باشه ولی یه کتاب چاپ انتشارات خودپیامنور نو ... رفرنس اصلی میشه منبع امتحان که همونه اون که که میخوای نویسنده خوب باشه میشه مطالعات جانبی
khoramsoltanam مدیر استارتر عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 171 میشه بگی شغلت چیه؟؟لطفاا! منم ترم اول روانشناسیم اتفاقا بشدت هم کمالگرام و از الان دنبال سنگین ترین ... کارمند هستم عزیزم آره اصلا کلا روانشناسی میطلبه که کتابهای خوبی بخونی بعد الان پیام نور چنگی به دلم نمیزنه از طرفی شاغل هستم و دانشگاهی دیگه نمیتونم به نظرت چه کنم؟
khoramsoltanam مدیر استارتر عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 171 رفرنس اصلی میشه منبع امتحان که همونه اون که که میخوای نویسنده خوب باشه میشه مطالعات جان ... درسته عزیزم اما همیشه اینطور نیست مثلا من قبلاً دانشگاه خیلی خوبی بودم که به خاطر شغلم انصراف دادم منابع امتحان همون رفرنس اصلی بود که مامجبور میشدیم بخونیم ولی به قول شما میشه واسه مطالعه جانبی خودم اون کتابارچتهیع کنم میخونم
گلوریا_ملوریا عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 1838 کارمند هستم عزیزم آره اصلا کلا روانشناسی میطلبه که کتابهای خوبی بخونی بعد الان پ ... خب منم بخاطر شرایط زندگیم نتونستم ملی برمبنظرم کتابهای طلایی رو بگیراستاد فارسیمون میگفت با کتابهای طلایی ومطالعه کاملشون حتی احتیاجی ب حضور در کلاس و استاد هم ندارین چون کامل هستن به زودی قراره مهاجرت کنیم😍