2777
2789
عنوان

سیسمونی

747 بازدید | 72 پست

۵ماهم تموم شده رفتم تو ۶.شما چند ماهتون بود سیسمونی خریدید؟تازگی کسی گرفته حدودا چقد تموم شد؟من میخوام بیشترشو خودم بخرم تو این اوضاع اقتصادی از خانوادم نگیرم.فقطم ضروریا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه تاپیک دیگه بااین عنوان امروز زده سده برو نظرات رو بخون 

چه کار خوبی میکنی که خودتون میخواین سیسمونی بگیرین خیلی ذوق میکنم جدیدا خیلی از پدرومادرها خودشون برا بچشون وسیله میگیرن نه خانواده دختر 

عزیزم از ۶ ماهگی خرید میکنن سیسمونی رو هرچی زودتر بگیری بهتره

اون موق سختتون نشد خرید کردن؟تو ی روز میشه خرید از صب بری

چرا یکم سخت بود اما چون سابقه سقط داشتم و ناامید بودم دلم میخواست تا دقیقه آخر خرید نکنم یا بزارم دنیا بیاد بعدش بخرم

که خانواده خودم و همسرم به زور فرستادن خرید کنم😅  چه قدر سیسمونی خریدن کیف داره

یه تاپیک دیگه بااین عنوان امروز زده سده برو نظرات رو بخون  چه کار خوبی میکنی که خودتون میخواین ...

ممنون اره واقعا بعضی رسومات باید برداشته شه هرکی در توان خودش نه ب اجبار با قرض و قول.اینجوری چشم هم چشمیم از بین میره

چرا یکم سخت بود اما چون سابقه سقط داشتم و ناامید بودم دلم میخواست تا دقیقه آخر خرید نکنم یا بزارم دن ...

خب خداروشکر .منم خیلی دوس دارم زود برم بخرم ولی شنیدم میگن ۷ ماه بهترین وقته 

اولی رو ۷ ماهگی دومی دو هفته به زایمان.. پارسال ضروریات رو‌گزفتبم چون بچه دوم بود ۵ تا کیسه & ...

مبارک باشه مرسی ک گفتید.منم میخوام ضروری بگیرم چون جام کوچیکه غیر اونام خوندم بالا استفاده میمونه