2777
2789
عنوان

کاشت ناخن

464 بازدید | 6 پست

سلام به همگی

من تازه کاشت ناخن یاد گرفتم و حالا میخوام کار کنم ولی هم لوازمم کامل نیست و هم دیگه پولی واسم نمونده و هم تجربه آنچنانی ندارم که بخوام به تنهایی کار کنم.برای همین میخوام از دستیاری ناخنکار شروع کنم.کسایی که تجربشو دارن لطفا بگن خوبه یا نه؟و اینکه یه جا واسه مصاحبه دستیاری رفتم گفت باید نمونه کار داشته باشی روی دست هرکسی غیر از خودت.رو دست مامانم تمرین میکنم و نمونه میزنم ولی اونایی که تجربه دارن لطفا بگن بیشتر چه چیزایی رو کار کنم که بعنوان نمونه نشونشون بدم.

عزیزم اگه جای خوب اموزش دیدی که با نیازی نیس بری دستیاری فقط هی مدل بزن ک دستت تند بشه.توی دستیاری فقط مرحله زیرسازی و مانیکور و یا نهاااایت سوهان کشیو بهت میدن .مرحله مواد گذاری رو اصلا نمیذارن انجام بدی .مهم ترین مرحلشم ک تقریبا زمان بره همون مواد گذاریه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینارو برا عروسیم‌زدم ۳ روزه،اول این ک باید لاک هات کامل باشن چون مشتری باید انتخاب کنه تا مشتری زیاد جذب کنی،دوما رو ظریف کاری ناخن خیلیییی دقت کن اصلا نباید موادش زیاد باشه ک بد دیده شه انگار خمیر بازی زدی تپل نشه،سوم این ک فرم ناخن نباید عقابی باشه و همشون باید یکدست نازک و خوشگل باشن اینارو رعایت کنی حله و نزار موادت یه جا بیشتر باشه یه کمتر اونوخ خیلی ید میشه کسی نمیاد برا کاشت پیشت

من میخام با تنبلی به جایی برسم💪🥲تلاش و کوشش ک همه بلدن🍂☹

من ناخنکار بودم 

نمیدونم من ی اخلاق خاص دارم حرف زور تو کتم نمیره

تو سالنی ک کار میکردم خیلی سر درصد به مشکل خوردیم زدم بیرون 

دستیار حقوق نداره و بیشتر کارای اولیه ناخن رو میدن به دستیار مثل مانیکور یا ژلیش 

ولی اگه میخوای ک دستت راه بیوفته برو 

من یادمه رفتم تست بدم کاشت انجام دادم با لاکژل 

ولی درکل خیلی باید حوصله داشته باشی چون همههه جور مشتری میاد واست ک سروکله بزنی باهاشون 

خودتو زندگی کن 🌱💎
من اینارو برا عروسیم‌زدم ۳ روزه،اول این ک باید لاک هات کامل باشن چون مشتری باید انتخاب کنه تا مشتری ...

ممنون.مشکلم همینه که لاک اصلا ندارم فقط یه سفید و مشکی گرفتم