2777
2789
عنوان

ب نظرتون من خیلی اویزون شدم؟

762 بازدید | 46 پست

ما ی همسایه داریم دختره هم سن و سال خودمه ی پسرم‌داره همسن‌پسرم چن بار ب همسایه ما ک میاد خونمون گفته بود خیلی دوست دارم‌بیام‌خونه اینا ک بچه ها باهم‌بازی کنن ولی روم‌نمیشه ی بارم‌تو آسانسور مامانش منو دید گفت دخترم خیلی دوست داره بچشو بیاره با پسرت بازی کنه ولی روش نمیشه منم ی روز رفتم‌جلو درشون گفتم هروقت حوصله داشتی پسرتو بیار با پسرم بازی کنن بعد گفت باشه هماهنگ میکنم فرداش شماره منو از شوهرم گرفت خودش بهم پیام داد گفت این شماره منه و بچه هارو بیاریم باهم‌بازی کنن منم‌گفتم باشه  بعد من‌ی روز پیام دادم خونه ای پسرمو بیارم بازی کنن‌گفت اره بیا رفتم و نیم ساعت نشستم بچه هاام خیلی خوب بازی‌کردن و اومدم خونمون بعد گفتم این سری پس تو بیا گفت باشه هستید بگم بقیشو ؟؟؟

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهمم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

تا اینجای که کلی حس خوب گرفتم ...کلی این روابط رو دوست دارم...خب بقیش

ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث می‌کنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚

بعد  ۵ ۶ روز من بهش پیام دادم‌گفتم‌اگه حوصله داری پسر من حوصلش سر میره بیاید اینجا گفت پسرم مریض شده شدیدا میترسم‌بچه ها مریض بشن منم گفتم باشه راستم‌میگف صدای سرفه های بچش میومد بعد ی هفته ام براشون مهمون اومد حدودا ۲ هفته هیچ خبری از هم نداشتیم تا اینکه خودش زنگ‌زد گفت مهمون داشتم و سر گرم بودیم وقت نشد بهت زنگ بزنم و از شنبه من کاری ندارم بچه ها رو بیاریم باهم بازی کنن گفتم باشه شنبه بهش گفتم من انروز خونه ام گفت باید برم خونه مادر شوهرم کمکش کنم من دیگه اصلا بهش پیام ندادم‌قصدم ندارم پیام بدم ولی حس میکنم خودمو کوچیک کردم 

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕

خب

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃