2777
2789
عنوان

چایی لاهیجان از کجای لاهیجان بخرم؟

1312 بازدید | 8 پست

سلام دوستان میخوایم بریم لاهیجان

اگه میشه لطفا آدرس چایی فروشی که چایی هاش ایرانی و ارگانیک باشه و چایی های خوبی داشته باشه رو بی زحمت بهم بدین میخوام چایی بخرم

و اگه جاهای دیدنی هم داره ممنون میشم بهم بگین

بنظرتون انلاین سوئیت اجاره کنیم یا بریم اونجا گیر میاد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه جا پر چای فروشیه 

حتما تله کابین برین مسیرش خیلی قشنگه بالا اصلا خوب نیس

تیکر رسیدن به آرزومه😍⭐                             خدایاشکرت🙂❤️                                         🕊️✨
همه جا پر چای فروشیه  حتما تله کابین برین مسیرش خیلی قشنگه بالا اصلا خوب نیس

بله میدونم عزیزم

ولی میگن به هرجایی نمیشه اعتماد کرد چایی نامرغوب رو جای چایی اصل معرفی میکنن

منم که زیاد سر در نمیارم میخواستم جای مطمئن باشه

بله میدونم عزیزم ولی میگن به هرجایی نمیشه اعتماد کرد چایی نامرغوب رو جای چایی اصل معرفی میکنن منم ...

سلام خانوم عزیز 

نمیدونم اینجایید هنوز یا نه .

مام قصد داریم بریم بزودی شاید فردا .

میخاستم‌بپرسم‌شما کجاها رفتید چایی از کجاها خرید کردید ،خوشذشت کجاهاش ،مرسییی

با خدا باش 

سلام و وقت بخیر بنده فروشنده چای مرغوب لاهیجان هستم. محصولات رو با دقت و مستقیم از کارخانه به دستتون می رسونیم. در سایت با سلام هم غرفه داریم. نظرات مصرف کنندگان رو که از نقاط مختلف کشور هست لطفا مطالعه بفرمایید. الان مشتریانمون هر بار چاییشون تمام میشه مجددا خرید می کنند. خوشحال میشم سری به غرفه ما بزنید. محصولاتمون با کمترین سود هست. چای بی کیفیت نداریم.09379866291. در ایتا روبیکا و بله در خدمتیم. چای خوب*احساس خوب/باکیفیت*کمترین سود.در سایت باسلام ارزانکده چای با کیفیت ایرانی را جستجو کنید. سپاس

سلام و وقت بخیر بنده فروشنده چای مرغوب لاهیجان هستم. محصولات رو با دقت و مستقیم از کارخانه به دستتون می رسونیم. در سایت با سلام هم غرفه داریم. نظرات مصرف کنندگان رو که از نقاط مختلف کشور هست لطفا مطالعه بفرمایید. الان مشتریانمون هر بار چاییشون تمام میشه مجددا خرید می کنند. خوشحال میشم سری به غرفه ما بزنید. محصولاتمون با کمترین سود هست. چای بی کیفیت نداریم.09379866291. در ایتا روبیکا و بله در خدمتیم. چای خوب*احساس خوب/باکیفیت*کمترین سودچای باکیفیت را ارزان بنوشید:  "چای خوب***احساس خوب "https://basalam.com/sayar_hyper_market