rexon مدیر استارتر عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 1032 عنوان چکار کنم با این غصه بزرگ که به هیچکس نمیتونم بگم 367 بازدید | 30 پست به جایی از زندگی رسیدم که شاعر میگهسینه مالامال درد است ای دریغا مرحمیدل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی این کاربری توسط دو نفر اداره میشه😊لطفا کارآگاه بازی در نیارین😅 1401/07/19 | 12:47 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشق،شبگرد عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 6020 اینجا کسی همو نمیشناسه راحت بگو اےدردلم نشستہ💖ازتــــــوکجا گُریــزم؟¿.
هرمیون99 عضویت: 1401/05/31 تعداد پست: 1975 مرده شور دنیا و بعضی از آدم های حال بهم زنش ببره😭😭😭 و در آخر هم این دنیا به من ی وطن بدهکاره ک توش فقط ب زندگی کردن فک کنم ن رفتن✈️تقاضای دوستی قبول نمیکنم ممنون که درخواست نمیکنید🌹
rexon مدیر استارتر عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 1032 اینجا کسی همو نمیشناسه راحت بگو شوهر دارم دو تا بچه دارمولی حس خلا میکنمدوس دارم عاشق بشم و با کسی که دوسش دارم زندگی کنمیعنی باید تا آخر عمر همینجوری سر کنم😔چرا زندگی فقط یک بارهتاوان دل ما رو کی قراره بده این کاربری توسط دو نفر اداره میشه😊لطفا کارآگاه بازی در نیارین😅
rexon مدیر استارتر عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 1032 دوس دارم بزنم زیر همه چیتمام خط قرمزهای دنیا رو رد کنمهر کاری که ترسیدم و انجام ندادمو انجام بدمجوونی کنمنوجونی کنمعاشقی کنمکاش از همون اول بچه خوبی نبودم😭 این کاربری توسط دو نفر اداره میشه😊لطفا کارآگاه بازی در نیارین😅
rexon مدیر استارتر عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 1032 شوهرتو دوسش نداری؟ چرا باهاش ازدواج کردی؟ نه ندارمحس میکنم اگه تمام دنیام به پام بریزه نمیتونم دوسش داشته باشممجبور بودم این کاربری توسط دو نفر اداره میشه😊لطفا کارآگاه بازی در نیارین😅
rexon مدیر استارتر عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 1032 همه همینن من به جای رسیدم که میخام خودمو بکشم من دوس ندارم بمیرمدوس دارم زندگی کنم زندگیی این کاربری توسط دو نفر اداره میشه😊لطفا کارآگاه بازی در نیارین😅