2777
2789
عنوان

شیر خشک ببلاک کامفورت

52523 بازدید | 27 پست

سلام خانما، من بچم کولیک داره شیر خشک کامفورت باید بهش بدم قبلا شیر خشک کندامیل کامفورت میدادم بهش الان عوض کردم شیر خشک ببلاک کامفورت بهش میدم، کسی میدونه وزن گیری ببلاک چجوریه؟ یا یه شیر خشک با وزن گیری عالی معرفی کنید که گیر هم بیاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من ببلاک میدادم به پسرم وزن گیریش خیلی خوب بود بعد یمدت طعمشو دیگه دوس نداشت نان میدم وزن ...

پسر من فعلا میخوره میگن طعمش تلخه ،اگر دیگه نخورد بنظرتون با ببلاک معمولی قاطی کنم یا نان بدم

سلام عزیزم،من به پسرم سمیلاک کامفورت میگرفتم دکتر بهش دهد،وزن گیریم خوبه،خوش طعم هم هست

یعنی سیمیلاک کامفورت تلخ مزه نیست؟ اخه ببلاک و کندامیل کامفورت هردو تلخ مزه هستن

پسر من فعلا میخوره میگن طعمش تلخه ،اگر دیگه نخورد بنظرتون با ببلاک معمولی قاطی کنم یا نان بدم

من نان رو میپسندم حالا بهش بده اگه نخورد عوضش کن نان بده طعمش خوبه وزنم خوب میده

خدایا شکرت برای حال خوب‌ِ این روزهام…  
از کجا فهمیدید لاکتوز رو نمیتونه هضم کنه علائمش چیه؟

دل پیچه شدید بعد از خوردن شیر خودم داشت 

بردیمش متخصص ازمایش نوشت 

ازمایش داد دیدیم حساسیت به لاکتوز داره 

•معمار و طراح داخلی • •مشاور دکوراسیون و چیدمان• 
اهان ،بعد کلا شیر خشک دادید؟

اره عزیزم 

ده روزشه 

برام ببلاک ال اف یا شیر خشک های ال اف و نوشتن 

گفتن دو‌هفته اینو بده بعد با یه قطره ای شیر مادر و دو وعده در روز بهش بده 😑😑😑

•معمار و طراح داخلی • •مشاور دکوراسیون و چیدمان• 
یعنی سیمیلاک کامفورت تلخ مزه نیست؟ اخه ببلاک و کندامیل کامفورت هردو تلخ مزه هستن

اصلا تلخ نیست مزش عالیه من بچم شیرمو نمی‌خورد ۲ ماه بود و وزن نگرفته بود رفتم پیش فوق تخصص کودکان و نوزادان بهم سمیلاک کامفورت داد شماره ۱ ،بهش دادم خورد هم وزنش خوب شد،تا ۶ ماه کامفورت ۱ هستش،نایاب هم نیست،الانم که یکسالشه داره میخوره البته شماره ۲ رو

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم