2777
2789
عنوان

فرق خون لانه گزيني با خون پريود چيه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 33915 بازدید | 37 پست
مال من در حد شايد 5 تا پد خونريزيه كم بود هي منتظر بودم زياد بشه يا به اصطلاح شروع بشه ولي نشد

نه گلم در این حد دیگه پریودیه لانه گزینی نیست تازه برای من به زور میچسپید به پد

معتقد به تناسخ 💫..هرکی میخواد نقاشیشو میکشم دوستان ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه گلم در این حد دیگه پریودیه لانه گزینی نیست تازه برای من به زور میچسپید به پد

پس پريود بوده ميگم اصلا حتي يه شكم به رابطم ندارم ولي امروز كه حالت تهوع داشتم و كلي عق زدم ياد حاملگي افتادم

خدايا شكرت بابت هرچي كه بهم دادي و ازم گرفتي
ايشالا كه به زودي مامان بشي عزيزم

انشاالله عزیزم

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
پس پريود بوده ميگم اصلا حتي يه شكم به رابطم ندارم ولي امروز كه حالت تهوع داشتم و كلي عق زدم ياد حامل ...

بخاطر خلت گلو هست احتمال زیاد

خدایا به خودم قول دادم همه چی روبسپرم به خودت ممنونم بابت نعمت های قشنگت
بله  البته خیلی بعیده ولی خوب من باشم آزمایش میدم خیالم راحت بشه

تا فردا صبح صبر ميكنم اگر باز حالت تهوع بهم دست داد ميرم ازمايش ميدم حتما

بخاطر خلت گلو هست احتمال زیاد

شايد خيلي بد سرما خوردم خلطم داشتم ولي مدل عقام مثل زمان بارداريم بود كه هيچي نيمومد فقط زرداب بود شايدم به قول شما مال خلط باشه البته گل به روتون ببخشيد واضح گفتم 

شايد خيلي بد سرما خوردم خلطم داشتم ولي مدل عقام مثل زمان بارداريم بود كه هيچي نيمومد فقط زرداب بود ش ...

خواهش من هروقت سرما میخورم این جوریم واسه مطمعنی یه بی بی بزن

خواهش من هروقت سرما میخورم این جوریم واسه مطمعنی یه بی بی بزن

اره اينم حرفيه ولي اصلا منتظرش نبودم روزام و تايم رابطه ها يادم نيست ميگم يعني اگرم حاملگي باشه يعني بي بي چك شايد نشون نده 

ممنونم گلم ان شا الله شمام همینطور البته من منتظر دومی هستم هر چی که خدا بخواد و خیر باشه 

خدا ايشالا دامنتو سبز كنه منم يه پسر دارم دلم بچه دوم ميخواد ولي شايط بهم اجازه نميده زياد بهش فك كنم ولي اگر خدا برام خواسته باشه حيليم خوشحال ميشم 

خدا ايشالا دامنتو سبز كنه منم يه پسر دارم دلم بچه دوم ميخواد ولي شايط بهم اجازه نميده زياد بهش فك كن ...

ایشالا شرایط مناسب  و بچه سالم هر دو رو خدا بهت بده

حلالم کنید و خدانگهدار   
اره اينم حرفيه ولي اصلا منتظرش نبودم روزام و تايم رابطه ها يادم نيست ميگم يعني اگرم حاملگي باشه يعني ...

خیر ان شاالله