2777
2789
عنوان

نمیدونم چیکار کنم😭

209 بازدید | 14 پست

دخترم 3روزه مدرسه نمیره 

میگه نمیرم دیگه 

کلاس سومه 

وقت مشاور گرفتم حالا گفتن شنبه بیاد 

واقعااااا نمیدونم چیکار کنم بردم از جلو در مدرسه دوباره برگشت 

با مدیر صحبت کردم میگه بگو بیاد یه بلاااایی سرش بیارم بفهمه مدرسه نیاد چی میشه😑اخه یعنی چی 

دیگه خودمم میترسم ببرم گریه کنه بعد معلوم نیست چی بشه چیکار کنن 

اخر سر زدمش 😭الانم گفتم نشسته اتاق 

مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی اذیتش کرده؟ من خودم مدرسه میرفتم یک دختره هی بهم میگفت پرورشگاهی اینقدر بهم بر می‌خورد آخرش مامانم اومد مدیر گفت خود بچه پرورشگاهی بعد به دختر شما میگه یا مثلا شاید معلمش بداخلاق بگو میخوای مدرسه رو عوض کنیم یا کلاست 

الهی بگردم ببین چی شده بچه ترسیده از چیزی نمیگه

اصلا دعواش نکن دوستانه بپرس مشکلش چیه این مدیر احمقش از طرز حرف زدنش معلومه با بچه ها چه رفتاری دارند در نبود شما

کلاس چندمه؟

حتما یه اتفاقی افتاده که میترسه یا تو مدرسه ناراحتش کردن دوستان یا معلم یا از تو خیالش راحت نیس یه بچه رو میشناختم چون مادر با پدر مشکل داشتن بچه میترسید مادرشو تنها بزاره و یه بلایی سر مادرش بیاد 

بگو‌میخای مدرستو عوض کنم باهاش حرف بزن یا براش دوست پیدا کن تو مدرسه با یکی از بچه ها آشناش کن ببرشون پارکی جایی خوراکی جفت بخر براشون شایدم از تنهایی بدش میاد 

برای هم دعا کنیم✨💖
بچه های منم مریض شدن شدید چند روزه نمیرن

اخه این مریض نشده فقط میگه نمیرم

مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم
واسه چی نمیره؟

نمیدونم 

میگه دوست ندارم برم گریه میکنه 

من بچه ندارم اما چند روز پیش سر ظهر ی خانمی رو دیدم ک دست ی پسر بچه تو دستش بود ک داشت گریییهه میکرد و داد میزد من مهد نمیرم 

بعد مادرش داشت واسش توضیح میداد ک باید بره !

یه چند جمله ای ک گفت ب پسره یادمه

گفت:پسرم همه ی ما ادما یسری کار باید انجام بدیم که کار دنیا انجام بشه تو هر سنی هم یکار متفاوت باید انجام بدیم مثلا تو الان باید بری مدرسه مثل بابا ک باید بره سر کار یا منک باید تو خونه کار کنم....رو کلمه باید تاکیید داشت 

بنظرم توام ی داستان سرهم کن بهش بگو اگ بری دنیا رو قشنگتر میکنی ....

ببین چرا نمیره مشکلش چیه دوستاش خوب نیستن یا مدرسشا دوست نداره اگه باعوض کردن مدرسه مشکلت حل میشه ...

اخه الان جایی ثبت نام میکنن؟ 

یه بار میگه معلم بده 

یه بار میگه سرم درد میکنه 

درسشو درست حسابی انجام نمیده 

کلا میگه نمیرم

کلاسشو عوض کن ،من خودم چون دوستم از مدرسمون رفت نمیخاستم برم دیگه مدرسه مامانم اون موقع ها اومد منو با یکی آشنا کرد برای دوتامون خوراکی خرید و با مامان دوستم هم اشنا شدن و بعد مدرسه کلاس میرفتیم باهم،دیگه بعداون عاشق مدرسه شدم دوست و فضا خیلی تاثیر داره ،شاید از معلمش بدش میاد 

برای هم دعا کنیم✨💖
اخه الان جایی ثبت نام میکنن؟  یه بار میگه معلم بده  یه بار میگه سرم درد میکنه  درس ...

اره بگو خونمون رو عوض کردیم ولی بهتره مشکلو پیدا کنی چون دختر بچس حتما موضوع احساساتیه که گریه هم میکنه 

برای هم دعا کنیم✨💖