2777
2789
عنوان

مامانایی که آبان زایمان میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 21 پست
سلامت باشی هم‌چنین  آره ان‌شاءالله طبیعیه 😭  آره بگی نگی ی چیزایی آماده کردم

سلامت باشی آره طبیعی

آنجا که تو نفس میکشی کمی   آن طرف‌تر زیر همین آسمان من از عشقت نفسم بند آمده است و نمی‌دانی!!    
سلامت باشی مرسی  من خوابم ندارم آخه خسته شدم😫 انشاءالله به سلامتی بغلش بگیری کجایی تهرانی؟ ...

اره واقعا سخته.نه من شهرستانم بیمارستان تامین اجتماعی زایمان میکنم.شما کجا زایمان میکنی.همه چیو حاضر کردی اتاقشو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا سخته.نه من شهرستانم بیمارستان تامین اجتماعی زایمان میکنم.شما کجا زایمان میکنی.همه چیو حاضر ...

بچه بریچه که سزارین میشی؟

منم بیمارستان میلاد تهران میخوام برم

اتاقشم آره چیدم به امید خدا، اما هنوز ساک نبستم😁 امروز لباساشو بشورم ساکم ببندم همش میترسم هولهولکی شه بچم بدون وسایل بیاد😁

به من ادرس خونه هاتون بدید بیام نی نی هاتون بو کنم

😂😂😂

بوی بچه واقعا عشق ولی خود مادر باورت میشه بوی بچه اش رو متوجه نمیشه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

منم ۱۳ آبان تاریخ زدن برای تولدش طبیعی

اما فعلا بریچ هست شاید بشه سزارین 

خیلی بده نمیدونی تکلیفت چیه آخرش سزارین میشی یا طبیعی

بدنم حسابی سنگین شده خسته شدم نمیتونم دوقدم درست وحسابی راه برم 

من خواب آلو حسابی بد خواب شدم

راستی شما چند کیلو تا الان اضافه کردید؟؟

خودم تا الان۲۲ کیلو اضافه کردم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

نه ندارم چهل سالمه

عزیزم،انشالله خدا بهت ببخشه،دیر نیست،الان دخترا تازه ۳۷سالگی ازدواج میکنن،جوری گفتی سنم بالاست گفتم شاید بالا ۵۰باشی،حالا یا با بچه یا بی بچه انشالله دلت خوش باشه و خوشبخت باشی

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲