2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما ها که دوس پسر دارین یا داشتین رابطه هم با هم داشتین یا ن؟؟

سوال شد برام چون من ی دوتا دوس پسر مجازی داشتم و زودم ازدواج کردم!

★تو که اِدعات میشد اینی، دیگه ببین من چی شدم این زمستون سوووزش بده بریم پیِ برفی شدن،سفید.. عینِ کفِ بهشت اَما هنو بغض تو گلومه منه چه زشت آخه این روانی تو قصرم باشه غربت تازیانه رو میزنه بهش،لَش مث مرحوم تو پاک هه بیرونم یخ تووم کولاک من شدم ی ادم آهنی منزوی،مظلوم توو لاک★٭٭ الهی، یادم بیار یادم باشه یادت باشم.※ آنقدر مدارا کرده ام که دیگر مدارا عادتم شده... وقتی خیلی نرم شوی همه تو را خم مییکنند××
تو کات کردی یا اون؟ چجوری کنار اومدی حالت خوبه؟

اولاش خیلی ناراحت بودم وگریه وزاری اما بعدش که به خودم اومدم ودیگه از نگاه یه عاشق نگاه نکردم دیدم چقد دیونه بودم وچقد اشتباه میکردم وچقد کوکورانه دوسش داشتم وعاشقی باعث شده بود چشم وگوشم بسته بمونه رو بدیاش وهمه رو خوبی ببینم وبی عیب ببینمش.بعد از رواون روزی هزاربار خدارو شکر میکنم که نشده و دیگه واقعا به خدا ایمان اوردم که اگ یه چیزی نمیشه به صلاحه وخدا بهترینو میخواد برام

منم کات کردم

ولی برنمی گردم چون تقصیر اون بود 

اونم عذرخواهی نکرد

فقط وسط کات تولدمو تبریک گفت از گوشی پسرش، چون خودشو بلاک کردم

منم پرسیدم ببخشید شما؟ 

جواب نداد

پسرشم بلاک کردم

۴۰ سالشه مطلقه ست یه پسر داره

میخای من بیام جای اون پشیمون  شم ؟؟؟خوبیش اینه که تو میری مرحله بعد

نه اینجوری بدرد نمیخوره که😂

باید بفهمه کیو از دست داده 

حالا تعریف از خود نیست ولی از هر کسی که کنارش بود بهم خیلی بیشتر میومدیم 

(حرف تمانی دور و وریامون بود)

حتی وقتی با یکی دیگه بود یکی از دوستای خودش بهش تو روی دوست دختر جدیدش گفته بود که من خیلی بیشتر بهش میومدم