2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمی گلمی منم خوشبختم شاد و برقرار باشی.😘

فداتم 

همچنین عزیزدلم😘❤

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂
والا بوخودا.سه تا گوجه باهم دعواشون میشه یه گوجه سبز میاد جداشون کنه گوجهه برمیگرده بش میگه سید شما ...

یه روز یه بامیه به باباش می‌گه: می‌شه با دوستام برم بیرون؟! باباش می‌گه: آره پسرم، برو ولی زولبیا .هارهارهار:)😂

زنده باشی عزیزم وجودتون سلامت😘😘

قربون شما🫂😘

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂
😂😂😂😂😂😂بی مزه بود ولی خدایی خیلی خندیدم ب بی مزگیش😂😂😂

تلفن خونمون زنگ خورد برداشتم بجا اینکه بگم الو بله

گفتم بلو اله!

طرف هم قاطی کرد گفت سلو الام. ایح ایح😂😐

با پسری که ماشین چینی داره دوست نشید !! اون‌ به باغ میگه ویلا به حوض میگه استخر به تو عنم میگه ...

😅😅😅😅

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
تلفن خونمون زنگ خورد برداشتم بجا اینکه بگم الو بله گفتم بلو اله! طرف هم قاطی کرد گفت سلو الام. ایح ...

😂😂😂😂اینو هیچی من دیسب با داداشم یه کارتون میدیدم پسره قاطی کرد گف دستت گرم دمت درد نکنه.... منم که منحرف😂

😂😂😂😂اینو هیچی من دیسب با داداشم یه کارتون میدیدم پسره قاطی کرد گف دستت گرم دمت درد نکنه.... منم ...

گلبول سفید میره تو خون می‌بینه همه گولبول‌ها قرمزن می‌گه ای بابا چرا منو در شریان نذاشتین.نمک کی بودم من😂😐