2777
2789
عنوان

دعوای من و شوهرم تموم نمیشه...

571 بازدید | 32 پست

خانوما من الان ی ماه هرشب با شوهرم دارم دعوا میکنم

بدجور بهونه گیر شدم (پریود شدم بدتر شدم)

سه سال ازدواجمون بیکار بوده و از خواب پا میشه میره بیرون با داداشش تا نیمه شب میاد 

خیلی رو داداشش حساس شدم تا حالا سرش چندبار قهر رفتم کتک خوردم 

واقعیتش حس میکنم هومه و اینقدر شوهرم با اون ک با من نیست و واقعا حسادت تمام وجودم گرفتم اسمش میاد دیگ نمیفهمم چی میشه خون جلو چشم میگیره دعوا میکنم

دیشب حالم بد بود ب شوهرم گفتم بیاد خونه اما توجهی نکرد نیومد

دعوا امشبم واسه این بود ک گف امروز پیاده رفتم داداشم بردم دکتر

گفتم بخاطر من دیشب نیومد خونه ولی بخاطر این همه کار میکنه

خیلی خستم دقیقا حس ی زن دارم ک بهش خیانت شده احساس تنهایی بی توجهی دیونم کرده همش دنبال دعوا و گریه کردنم😭😭😭

الان همسرت بیکارع؟

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرابامردیکه کارش درست وحسابی نیست،ازدواج میکنید؟

موافق بابرابری زن ومرد✅من انفسکم،مخالف باامرناپسندصیغه🔞❌،موافق باازدواج✔،مخالف بارابطه نامشروع دردوستی🔞❌،موافق بادوستی برای آشنایی✅یه دختر جذاب ازاهالی مشهد

اگ پی اللی تللیع ک حق داری 

باید برای شمام وقت بزاره

پس چرا ازدواج کردع 

من ارتباط با خونوادع رو اصن محدود نمیکنم دخالتی هم نمیکنم اما هر چیزی حد خودشو دار

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اره بیکاره دنبال کار ولی میگ من با داداشم کار درتس میکنم فقط 😑

عجب مزخرفیع

زیاد دعوا کنی ازت سرد میشه  بیخیالی طی کن

میگی بیخیال ولی انگار نمیشه هرکار میکنم

امروز قول دادم ب خودم خوب باشم 

اومدم خونه فهمیدم دیگ نتونستم جلو خودم بگیرم

من بیش از حد حساس شدم یچیز خیلی بد😔😭حتی زدم ظرفارو شکوندم ایقدر عصبی شدم

اشتباهه واقعا😐 من باید دقت میکردم رو کارش

من الان یکی میادخواستگاریم نمونش همین امروز،مامانم اصلا سن وسال وماشین وخونه و....رونمیپرسه اول میگه کارش چیه،اگه درست بود سن رومیپرسه اگه اوکی بود میگه تشریف بیارید،مردیکه کارش درست باشه حتی اگه هیچی هم نداشته باشه(که واسه من مهم نیست اونقدرا)بعدامیتونه صاحب همه چی بشه

موافق بابرابری زن ومرد✅من انفسکم،مخالف باامرناپسندصیغه🔞❌،موافق باازدواج✔،مخالف بارابطه نامشروع دردوستی🔞❌،موافق بادوستی برای آشنایی✅یه دختر جذاب ازاهالی مشهد