2777
2789

خیلی دوست دارم لاغر بشم دست و پاهام زیاد چاق نیست برعکس بازو و شکم دارم زایمانم نداشتم ولی چاقه بدنم شکم دارم دوماه دیگه عروسی بستگان نزدیکه دوست دارم لاغرشم شکمم جمع شه روش لاغری سریع کسی بلده راهنمایی کنه لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روش سریعی وجود نداره...اگه روشی باشه که جوابم بده بعدش صدجور دردو مرض میگیره ادم که از چاقی بدتره..گ ...

نه عمرا حاضرم چاق بمونم ولی لب به قرص نزنم کسی از اشنایان قرص میخورد تو شکمش تومور سه کیلیویی درومد 😐

واسه شکم بیشتر از همه رژیم جواب میده .قندو شکر و نوشیدنیای گازدار و نوشابه و اینا نخور برنج و نونتو کم کن .من همینو بلد بودم 😁ولی رژیم هرکس با اون یکی فرق داره فقط میدونم واسه شکم از ورزش بیشتر رژیم جواب میده

لعنتی شکم و بازو اخر از همه اب میشن

رژیم اصولی بگیر زیر نظر متخصص تغذیه بقیه اش کشکه لاغرتم نمیکنه

اگر مشکل هورمونی هم داشته باشی که عزیزم اصلا فک نکن تو یه مدت محدود لاغر میشی

واسه شکم بیشتر از همه رژیم جواب میده .قندو شکر و نوشیدنیای گازدار و نوشابه و اینا نخور برنج و نونتو ...

اره اتفاقا تصمیم داشتم نون و برنج و خیلی کم کنم قبلا ارادم بهتر بود الان خیلی سست شدم

دویدن بازو و شکم پهلو رو اب میکنه روزی چقدر برم پیاده روی سریع؟

اره خیلییی تاثیر داره مخصوصا دویدن فقط دویدن صورتم لاغر میکنه.اگه نمیخوای صورتت لاغر شه پیاده روی سریع برو،روزی بیست دیقه الی نیم ساعت کافیه

اره خیلییی تاثیر داره مخصوصا دویدن فقط دویدن صورتم لاغر میکنه.اگه نمیخوای صورتت لاغر شه پیاده روی سر ...

نه اتفاقا صورتمم قشنگ گرد شده باید لاغرشه پس دویدن و حتما امتحان میکنم فدات بشم مرسی 😇