2777
2789

اوهوم خب

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقریبا دوسال ونیم سه سال پیش باردارشدم.کلی ذوق کردم که باردارم ازطرفی استرس مادرشدنم داشتم که تیپم به هم میریزه نکنه مادرخوبی نشم.وازین جور فکرا.رفتم سونو همه چی خوب بود تمام سونوهام ازمایشام.دکترم نوبت سزارین زد برام که البته بعدا فهمیدم 36هفته وچند روزم بوده سزارین شدم بچه م که دخترم بود ریه هاش نارس بود.فرداش دادنش یه بیمارستان دیگه البته شب قبلش تواون بیمارستان قبلی کلی زجر کشید جوری که همون ریه های نارسم مچاله شده بود.پنجم سزارین کردم هفتم بچم پر کشید خدا نصیب هیچ‌مادری نکنه

ازاول لکه بینی داشتم که گفتم لکه بینی لانه گزینیه.تو هفته6رفتم سونو ضربان قلبشم شنیدم.ازمایش روتینم دادم.نگو توهفت هفته ودوروز ضربان قلبش وایساده ومن نمیدونم

خودمو سپردم بخدا تقریبا تا ده هفته لکه بینی داشتم.بعدش قطع شد گاهی تهوع نداشتم میترسیدمباهرچیز کوچیکی استرس کل وجودمو میگرفت.تااینه سونوی ان تی رفتم خداروشکر همه چی خوب بود ولی هرازمایش وسونویی که میدادم میمردم وزنده میشدم

خداروشکر تو 39هفته سزارین شدم واللن پسرم کنارمه نمیدونین چقددوسش دارم چقدشکرگذارخدام که دلمو شاد کرد.ازخدا میخوام دل هیچ مادری نشکنه خدا مادر شدنو قسمت همه زنا کنه بچه منم بچه نیکی باشه واینده نیکشو ببینم

اینم بگم هیچوقت ناشکر نباشین از جنسیتی که خدا بهتون میده دختر وپسر فرقی نداره.من میگفتم به بچه شیرخشک میدم ولی الان با جون ودل شیرخودمو به بچم میدم.حاضرم خودم بمیرم ولی پسرم خم به ابروش نیاد.