2777
2789

سلام بچه ها شبتون بخیر

بچه ها روبیکام رو از اکانتم خارج شدم چن وقته بعد خواستم باز برگردم تو اکانتم میگه گذر واژه بزن😭هرکاری ام میکنم هرچی میزنم نمیدددددونم چی بود گذرواژش

میشه بگید پطور برش گردونم؟

نمیخام ی شماره دیگم بزنم

😭😭

مطمعنم ک یه روزی دست تو دست هم نصف شب تو خیابونا عاشقانه قدم میزنیم:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میشه بگی از کجا دانلود کردی ؟من هرجا رفتم گوشیم گفت امکان داره فایل مضر باشه از مایکت و خود وبسایت روبیکا دانلود کردم گوشیم نصب نکرد با اینکه تو تنظیمات قسمت نصب از منابع ناشناس رو هم باز کردم،دیگه موندم دیگه

عزیزم میشه بگی از کجا دانلود کردی ؟من هرجا رفتم گوشیم گفت امکان داره فایل مضر باشه از مایکت و خود وب ...

من از مایکت دانلودش کردم فقط از اونجا تونستم پیداش کنم هیچ برنامه دیگه ای روبیکا نداشت جز مایکت

یه جا داره که نوشته رمز خود را فراموش کرده‌م. از اونجا اقدام کن

زدم عزیزم ولی میگه چون ایمیل انتخاب نکردی نمیشه😔

من از مایکت دانلودش کردم فقط از اونجا تونستم پیداش کنم هیچ برنامه دیگه ای روبیکا نداشت جز مایکت

من هزارتا برنامه روبیکا دیدم تو جاهای مختلف نفهمیدم اصلیش کدومه ولی تو آپارت آموزش نصبش رو از وبسات اصلی روبیکا گذاشته بود با لینک مستقیم دانلود کردم کنارش ۲ تا گزینه مایکت و کافه بازارم بود  ،ولی نصب نمیشه🤔حالا هرکی اطلاعات داره یه کمکی هم بما برسونه

من هزارتا برنامه روبیکا دیدم تو جاهای مختلف نفهمیدم اصلیش کدومه ولی تو آپارت آموزش نصبش رو از وبسات ...

فقط از مایکت میشه پیداش کرد وقتی میزنی روبیکا اولش ی روبیکا باز میشه و نصبش کن

نمیدونم چرا بره گوشی ت نصب نمیشه😕