2777
2789
عنوان

کیا به نوزادهاشون‌ مثل قدیمی ها عرق نعنا،کلپوره‌ و بومادرون‌ میدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10605 بازدید | 25 پست

من یه کوچولو دادم به دخترم چیزی نمیشه

ولی دوست عزیز یه راه حل میکنم بهت بچت اروم میشه روغن زیتون بردار دو سه قطره بریز تو نافش در جهت عقربه ساعت دایره ای ماساژ بده شکمشو ۱۰ دقیقه بعد پاهاشو اروم تو شکمش جمع کن هی ورزش بده پاهاشو 

بعدش یه پارچه بردار حالت قنداق کردن اروم دستاشو بذار صاف کنار بدنش و اروم پارچه بپیچ دور بدنش حس ارامش و رحم نادر بهش میده این کار و بذارش تو این ننو قدیمی ها هستن فوق العاده آروم میشه بچه 

دختر من کولیک شدید داشت اینا خیلی آرومش میکرد و میخوابید زود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو روزه دارم میدم از این رو به اون رو شده یعنی دارم تاثیر رو میبینم، عالی نشده که بگم دیگه جیغ نمیزن ...

اره بابا خوب میشه ها الان بما دادن چی شد مریض شدیم؟

ب حرف کسی ام گوش نده

من یه کوچولو دادم به دخترم چیزی نمیشه ولی دوست عزیز یه راه حل میکنم بهت بچت اروم میشه روغن زیتون بر ...

امتجانس کردیم اون اوایل دوست داشت و آروم میشد اما الان دیگه گریه میکنه و نمیزاره شکمش‌ رو ماساژ بدم فقط حرکت دوچرخه‌ای پا رو میزاره انجام بدم و دوست داره‌

ننو هم انجام میدیم‌ گاهی آروم میشه گاهی نه

باید بغل کنم راه برم و هی واسش حرف بزنم تا آروم بشه

تا ۴یا ۶ماهگی خوب میشه_هرکاریم کنی بازم دلدرده و بی قراره

اخه تازه یک هفته‌س شروع شده قبلش آروم بود و فقط هر دقیقه بی‌صدا زور میزد تاا کبود میشد و باد رو خارج میکرد اما الان دیگه جیغ میزنه و گریه میکنه 

اره بابا خوب میشه ها الان بما دادن چی شد مریض شدیم؟ ب حرف کسی ام گوش نده

اخه آدم رو می‌ترسانند نمیدونی چیکار کنی‌

از یه طرف میبینی همه قدیمی‌ها دادن و پا همه سالم و سرپاییم‌ بدون مشکل‌

ولی بچه‌های جدید همه ضعیفن‌ و تا تقی به توقی میخوره راهی دکترن‌

اخه تازه یک هفته‌س شروع شده قبلش آروم بود و فقط هر دقیقه بی‌صدا زور میزد تاا کبود میشد و باد رو خارج ...

اسم بچه کوچیک میاد تنم میلرزه بخاطر همین چیزاش

عزیزم هرکار کنی باید تا ۴ ماهگیش صبر کنی بعد ۴ ماهگی خوب میشه خودش

اخه تازه یک هفته‌س شروع شده قبلش آروم بود و فقط هر دقیقه بی‌صدا زور میزد تاا کبود میشد و باد رو خارج ...

پ این یعنی یبوست ،شنیدم ی دارو هس جان بادیان همچی چیزی،دم بده بریز تو شیشه ش یکم ،شکمش کار کنه_یام کره و یکم پودر نبات قاطی کن اندازه نوک قاشق چای خوری ب خوردش بده 

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀