2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتراک خریدین؟

نه راستش اما بنظرم مبارزه اشتراکشم اگه واقعا هدفمند بخوای بخونی 

من کلمات سطح A1 آلمانی رو خوندم واسه گرامر کتاب خریدم خودم به شخصه میونم با کتاب بهتره اما او خیلی خوبیه

به نام خدا 

یه جورایی خودم خوندم

کتابای مختلف رو خوندم ولی به نظرم بهترینشون :

برای یادگیری لغات و مکالمه کتاب

Oxford word skills basic 

برای یادگیری گرامر : 

English grammar in use basic 

خوبی این کتابا اینه با نظم و ترتیب یادمیگیری میخونی ولی کتابای دیگه مکالمه گرامر لغت نکته همه چیشون درهمه خوشم نمی امد

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔
نه راستش اما بنظرم مبارزه اشتراکشم اگه واقعا هدفمند بخوای بخونی  من کلمات سطح A1 آلمانی رو خون ...

ممنون از راهنمایی گلم💚

من میخوام فرانسه بخونم 

خودم پیش زمینه هایی دارم 

کتاب کامل گرامرم دارم دنبال یه آپ خوبم بنظرت خوبه یا اگه اپ بهتری میشناسی راهنماییم میکنی لطفا😊

ممنون از راهنمایی گلم💚 من میخوام فرانسه بخونم  خودم پیش زمینه هایی دارم  کتاب کامل گرا ...

من راضی بودم ازش بنظرم اپ خوبیه بهتر ندیدم اما همین بیاموز رو نصب کن قسمت رایگانشو ببین اگه دوست داشتی ادامه بده باهاش